Ahojte. Celý čas si lámem hlavu s jednou vecou. Počas minulého cyklu som mala až brutálne priznaky tehu. Chýbal mi už len jeden. Meškajúca MS, ktorá prišla o 2 dni skôr ako mala. V deň MS, o ktorej som nevedela že príde, som si robila test a bol negatívny. Bolo to len 11DPO. Keďže som komunikovala s gyn.sestrou, povedala mi, že hneď ako mi MS skončí, mám si spraviť test. Prvý deň MS, bola klasická, žiadne bolesti som nemala, druhý deň bola taká 70%-ná, 3.deň skoro nič a 4.deň vôbec nič. Testovať som sa zabudla, pretože som to brala ako jasný verdikt. O 4dni ma to napadlo, tak som si spravila test a vyšli dve čiarky. Strašne som sa potesila. No keď som si spravila ďalší test o dva dni na to, bol bez čiariek. Čo viem, tak biochemi tehu by som zo seba dostala s MS von. Keď som sa otestovala dnes, na teste len /. Neviem si to vysvetliť. O pár dní mám ísť na kontrolu. Zažili ste niečo podobné? Ak áno, boli ste tehotné aj tak?
@millky druha ciarka mohol byt len kanalik.
@s_a ja sa toho už bojím. Prečítala som tu 1500 diskusii a toľko žien sa vyjadrovalo, že niektoré menštruovali a to už boli tehu, alebo že mnohým test vôbec nedal // aj keď boli tehu, alebi že až na nejaký 30-40 deň po údajnom oplodnení, takže ja fakt neviem. Stále sa cítim ako keby mám dostať MS, mám mierne ťahanie v podbrušku, prsia sa mi z minuty na minútu nafúknu potom splasnú. Keby mám hormonálnu poruchu tak by som údajne nemala mať pravidelnú MS. Len čím viac sa mi blíži kontrola u gynekológa, tým viacej som z toho nervózna.
@veronikaszabova pokiaľ viem, kanálik by mal zmyznuť po nejakej dobe, mne tam bol viditeľný aj na druhý deň keď som z koša vytiahla. Či dnes už fakt nikto nič negarantuje? 😂
@millky kanalik nezmizne po nejakej dobe
@millky ak je test veľmi premoceny,kanalik na teste ostane aj po uschnuti testu
Ale nepočula som o tom, že by sa prsia mali nafukovat a splasnut každú chvíľu 😲 tak treba len vydržať do kontroly
@s_a no do MS som hádam prvý krát v živote zažila boľavé prsia. Po MS to mám takto, v jednu chvíľu sú normálne a o pár hodín boľavé a plné.... Potom zasa o pár hodín nebolia a vyzerajú normálne. Bojím sa, že to bude nejaký skrytý zápal asi.... Toto celé prapodivné čudo čo sa mi deje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak mohol byť jeden alebo druhý test chybný.. vyskúšala by som ešte tretí kým pôjdeš na kontrolu, ked chceš byť istejšia..