Ahojte chcem sa opýtať, či je možné mať takto výrazne pozitívny test 12 dní po ovulácii. Príkladam aj graf BT. Zdá sa mi, že uhniezdenie podľa neho bolo 5dpo alebo 8dpo. No už 9dpo bol na 25-kovom teste duch, ktorý ďalšie dva dni pomalicky silnel, ale dnes ráno je už takýto. Nezosilnel príliš rýchlo? Pred 5 mesiacmi sme prišli o bábätko, tak sa teraz bojim vsetkeho. Viem, že keď je príliš vysoké hcg, tak to nie je dobre. Čo si myslieť?
Nemyslím si,že je to silné. Tiež som na 25kovom teste mala na 12DPO poobede výraznú čiarku. A nečakám ani dvojčatá.
@amelia000 😅 to by bolo riadne prekvapko
@nina004 áno? Väčšinou tu vidím slabé ciarky 12dpo. Tak sa mi to nezdalo. Trošku si ma upokojila 😊
@kikusha2212 Ja som tiež plašila 🙂 ale všetko je ok.
@kikusha2212 ja som tiez mala takto 12 dpo 😊
@bambuslienka joooj som rada 😊 ďakujem za foto
@kikusha2212 gratulujem 😊✊
@noemikatka ďakujem ☺
@kikusha2212 ahoj. Toto je môj test presne na 12DPO. A cakam jedno dievčatko ❤️
@kikusha2212 ukazuje ti správne že si viac ako 3 týždne tehotná 🙃 takze aj si 4+2 😍
@nikapuggioni 4+2 by malo byť 2-3. 3+ je od 5t vyššie. Či ja tomu zle rozumiem?
Ja som mala takto rýchlo taký silný test pri dievčatku 🙂 teraz pri chlapcovi zase neskôr.. Pomalšie stúpalo hcg.. Neviem, či je to fakt o pohlaviach , niekde som čítala, že to možné je.. Mne to vyšlo.. Každopádne tíško gratulujem 🙂
@mata122 ďakujem 😊 niečo na tom asi bude, pri dcerke som aj ja mala skôr silnejšie čiarky ako pri syncekovi, no nie až takto. Trošku na to matie, ale vraj by to stále malo zapadat do rozpätia, takže verím v šťastný koniec 😊
@kikusha2212 určite áno 🙂 držím palce 🤗
@kikusha2212 gratulujem ❤️❤️❤️
@pracujucazienka ďakujem 😊
Pozerám profil, nakoniec to boli dvojičky, tak mali tu pravdu dobre to videli na teste, gratulujem 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kikusha2212 a mozno to budu dvojky 😁