Ahojte, vopred sa ospravedlňujem ak takáto téma už niekde je ale ja som nenašla...
Chcela by som sa s Vami poradiť. Menzes som mala mať podľa 26 dňového cyklu 25.9 no ešte som nedostala miesto toho mám slabý taký priesvitný výtok je skoro až taky mokrý občas má pobolieva brucho. Test som si robila v nedeľu vysiel negatívny. Možno to nič nie je ale ja som nikdy nič podobné nemala tak som z toho nervózna.
@sabinka264 a neposunul sa ti cyklus, ze by si teraz mala namiesto ms ovulaciu? Ja som to tak naposledy mala.
@kataka10 ja som práve mala už ovulaciu (aspoň myslím) pretože má pobolievalo brucho a mala som aj taký iný výtok ako pri ovulacii
O 2 týždne po poslednej menštruácie som mala tú ovulaciu
Ja som mala namiesto ms taky vytok a bolest v podbrusku a som tehu 😊 ale test v ten den ukazal uz slabsiu ciarku
@evuska135 tiež si myslím že už v nedeľu by mi aspoň ten test slabšiu čiarku ukázal takže asi u mňa tehu to nebude
@sabinka264 neskusala si ten najcitlivejsi test? Aj ked su zeny ktorym test ukaze az po tyzdni meskania a dovtedy tam nie je nic
@evuska135 práve som skúšala mamatest 10 a nič 😑
hmm tak tazko povedat a na gyndu nemas ist kedy?
@klarik707 nič mi nezostáva len počkať možno ešte jeden test si spravím keď nepríde menštruácia a uvidím. Ďakujem za odpovede
@sabinka264 mne tiež prvy test vyšiel negativny a o par dni už bola slabulilinka čiaročka 😁 čo som dobre že lupou neskumala či sa mi to len nezda 😁
Ahojte baby zapojim sa do vasej debaty. Co poviete na moj pripad. S manzelom sa snazime o druhe baby. Kedze mam aplikaciu na ms, tak mi vypocitalo plodne dni a tak sme skusili. Teraz je 4 den co mi meskaju. Uz som si spravila jeden test pred ms, pravdaze negativny a druhy test dnes a tiez negativny. Spravila som si ho na vecer, cize nie z ranneho mocu. Ked som mala dostat ms, presne v ten den som pri utuerani po wc uvidela krv na papiery. Nie vela a dost bleda farba. Strasne moc po babatku tuzim a uz len premyslam co sa deje. Moc dakujem
Tak ako to celé nakoniec dopadlo ? Som na tom teraz podobne ms mešká už 14 dni priesvitných výtok bolesť podbruška na 8 deň meškania test negatívny
@victoriamill ahoj ako si dopadla? Ja mam tiež teraz ten problem. Mešká ms 8 dni testy negat bolesti v podbrušku a priesvitny výtok ..zajtra pojdem asi už k dr 🤷🏼♀️
@lenulka5 nijak iba meškala mrcha jedna 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sabinka264 skus spravit dnes a uvidis