Priesvitajúce "kanáliky" na väčšine tehotenských testov

kvietocek25
16. okt 2014

Neviem, ako ostatne baby snazilky, ale mna vytocilo uz niekolko testov...vlastne zacinam mat dojem, ze vsetko je to len "marketingovy tah" na zakaznika....vsak hlupe snazilky otestuju, uvidia slabucku ciarocku, budu testovat opat, opat kupia testy, opat vyhodia za ne peniaze...Mna oklamal Pepino, pekne ruzove ciarocky, sice slabe, ale krasne viditelne...woman secret, rapi clear - priesvitajuce kanaliky, ale teda tak krasne priesvitajuce, ze ich bolo vidno dobre nie zo sto metrovej vzdialenosti...a top sklamanie z testov: mamatest...ten, ktory som povazovala za kvalitny, spolahlivy...proste tento mesiac som skusila ten novy pruzkovy fialovy a taki krasni dusikovia 3 dni po sebe...len skoda, ze vzdy rovnako silni...nic sa nemenilo...potom som pozerala par fotiek tychto testov na forach a zistim, ze takych dusikov asi ukazuje uplne bezne 😕 nemam ziadne zdrav. problemy, nie je dovod, preco by mali testy "duchovat"...a preto chcem vediet...som jedina, ktorej sa toto deje pri uz asi kazdom teste? alebo existuju este skutocne aj testy, ktore nedavaju zavadzajuce vysledky?
len na okraj, par rokov dozadu, ked pomyslenie na tehotenstvo ma este desilo, vyskusala som parkrat test...a ano, pozerala som ho tiez zo vsetkych svetovych stran, so strachom, ci nahodou nieco na nom este neuvidim, kym nezaschne...a nic...testy boli bielucke ako sneh... na tychto teraz, dusikovia v limite, priesvitajuce kanaliky v limite...tak uz naozaj nerozumiem tomu 😀

maria1989
16. okt 2014

@kvietocek25 a o čom chceš diskutovať? 😀

asimama
16. okt 2014

preto sa nema testovat 3 dni po sebe 😉 ma sa testovat obden..duchov ti moze spravit aj cysta..sprav si test,ak ti bude meskat menstruacia..az potom..popripade zajst po cca tyzdni meskania k dr..ked mas taketo skusenosti..testom never..najlepsie dr.. 😉 drzim palce

ludinka
16. okt 2014

@kvietocek25 presne tuto skusenost mam aj ja s mamatestom, pred par rokmi bol vzdy biely ako sneh, ale teraz sa tusim pokazili tie testy lebo aj mne ukazali 3x taky kanalik ako aj ty pises.
ak ti mozem poradit tak mne sa teraz najviac osvedcil GRAVITEST su 3 kusy v jednom baleni a za lepsiu cenu ako mamatesty a mne ukazali // len ked som bola tehotna 😉

barboritta
16. okt 2014

Uplne s tebou suhlasim,tie mamatesty fialove su uplne zle,aj woman.ako pises,marketingovy tah.xy testovsom urobila za 9 rokov,ale posledny rok skoda slov. 😒

eeffka
16. okt 2014

@kvietocek25 test som v zivote pouzila asi 8x, z toho 6x bol negativny a 2x pozitivny ( rozne znacky)
mam 2deti... ono je to skor o tom co baba chcela/to baba videla...

hviezdicka111
16. okt 2014

no je na tom nieco pravdy, ze testy ukazuju tak - akoby ucelovo nejaky kanalicek...ze ta, co velmi dietatko chce, kupi milion testov...lebo tam nieco vidi...a na niekorych to teda netreba nejak specialne hladat 😀 ja som za osem mesiacov snazenia tiez vyhadzala na testy.....

donnah
16. okt 2014

Tak ja neviem...nevidim zmysel kupovat toho tolko ako niektore zeny robia. Tak si kupim jeden balik, max. ten kde su dva testy. Spravim si ich ked som si neni ista tak par dni po sebe a ked tam nieco bude tak idem k dr. Predsa na to je doktor aby to potvrdil. Nie toto maniacenie ze kazdy den si robit dva testy.
Ked niekto velmi chce dieta, ten test mu ho neprinesie 😉

pepca28
16. okt 2014

Ja ani neviem Jak duch vyzerá...🙂 a to som tých testov kedysi použila dosť:🙂...ale tie moje testy fungovali dobre jedine keď ich "ocikali" moje susedky....teraz mi obe dlzia pozitívne testy...:🙂...takže ja už ani nekupujem,počkám si až mi ich podajú cez plot...u mňa škoda peňazí...idem na ketko,takže zbytočne testovať,krv je najistejsia...ale s tým marketingovým ťahom je to asi pravda..na koňovi je dosť duchov odfotenych...🙂

matarka
16. okt 2014

A kedy si testovala? Ak pred terminom MS, ani sa necudujem, ze Ti testy vychadzaju takto. Ja som za cely cas -cca pol roka- testovala iba dvakrat (myslim, ze Pepinom) az ked mi meskala MS a raz bol biely uplne (MS prisla v ten den) a raz jednoznacne pozitivny - MS vtedy meskala nejake 4 dni.

nefertitka
16. okt 2014

@kvietocek25 mam presne ten isty dojem ako ty. A hlavne Pepino toto robi. Druha ciarka bola dokonca pekne viditelna, ziadne hladanie lupou sa nekonalo, tri mesiace za sebou sa mi to stalo.

janaochi
16. okt 2014

@nefertitka ahoj, dievčatko, poď k nám naspäť. A máš pravdu, keď chceš vidieť ducha, alebo dokonca slabšiu čiarku, tak kúp pepino. 😖

kiki68
16. okt 2014

u mna pepino tiez spravilo taky divny efekt,ale bolo to mimo miesta kde to ma byt ta druha ciarka,tak som si bola ista ze tehu to neni. Duchoval paradne mamatest, to som nechapala,ale tehu som nebola. Neduchoval mi nikdy rapiclear. Tam absolutne ani naznak.

matafen
16. okt 2014

No ja neviem, spravila som si desiatky testov vsetkych moznych znaciek, ale duch nebol nikdy, bud bola jedna zretelna ciarka, alebo 2 zrtelne ciarky, nic ine. Snazilky prilis skumaju a nakoniec uvidia aj to, co nie je 😉

kvietocek25
autor
16. okt 2014

baby, nech to zhrniem do jednej odpovede...nemam cysty, ani nijaky zdrav. problem co by mal sposobovat ze mi duchuju testy.netestujem skoro, nesledujem ovulaciu, ale viem aky dlhy mam cyklus +-2dni....aj to netestujem kazdy mesiac..skor ked je dovod ako nejaka oslava, antibiotika, atd....duchov roznhodne nehladam ale ked vidis slabo ruzovu ciarku ale ze ciarku, krasne viditelnu, nie rovnako tmavu ako kontrolnu..ako mozes vediet ze je falosna? nie je to tak, ze chcem vidiet a vidim...fakt si pamatam casy, ked som otestovala, so strachom test este dve hodiny obzerala a nic...ani naznak..
uz ma napadlo aj to ci za to nemoze zle skladovanie v lekarni..alebo co..ale zas, nekupujem v jednej a tej istej...
@janaochi s tym pepinom si to pekne napisala 😀

tomasko27
16. okt 2014

@kvietocek25 Ahoj kukni na moj dnesny test,co to podla teba je?Je to diskusia: Co poviete na tento test na poslednej strane,dnes som to tam dala.

loxa
16. okt 2014

uz som v zivote urobila niekolko testov..( neberem HAK tak testujem vzdy ked den meskaju) zatial sa mi nikdy nestalo, ze by som mala falosne pozitivny test..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre