Priateľovi ušlo a robila som si test. Som tehotná?

lucka279
10. júl 2021

Ahojte baby , o bábo sa nepokušame , ale chcem sa spýtať pred mesiacom som si robila test lebo priateľovi ,, ušlo ,, test vyšiel negatívny , potom som na to zabudla , ale mala som také príznaky že som všetko cítila aj to čo som nechcela , priateľ fajčí , normálne mi to vadilo , presiel už mesiac a pol a už asi cca 2 týždne mám bolesť bruška , menzes som mala pred týždňom a mala som ho len 3 dní , inokedy ho mávam 6
Test si plánujem urobiť zajtra alebo až za týždeň , ale chcem sa spýtať ma niekto takýto skúsenosť môže to byť tehotenstvo ?
Mám len 20 r.
A prosím vás blbé komentáre nepisat !!! Som mladá nemám toľko skúseností ako vy
Ďakujem za každú odpoveď

mayka730
10. júl 2021

Mozno si si tie priznaky len vsugerovala...test si kludne urob a najlepsie je ist za doktorkou kedze mas bolest brucha ale to nemusi znamenat tehotenstvo..podla mna fakt malo pripadov ze tehotenstvo a dostanes menzes aj ked fakt tak niektore mali ..

sejbipi
10. júl 2021

“Mám len 20” pre niekoho len, pre iného už. Aj keby si, určite to zvládneš, dá sa to. Nie je to také náročné ako všetci hovoria a ako sa všade píše. Rodila som v 19tich ;) 🙂 Určite si urob test, možno dva a uvidíš. Ak bude negatívy, tak je reálne negatívny a nemusíš nato myslieť …

leuska15leuska15
10. júl 2021

@lucka279 áno, jednoznačne mozes byť tehotná. Menzes 3 dni namiesto 5,mohla si mat len krvácanie pri uhniezdnovani vajíčka miesto menzesu. Test pred mesiacom ti mohol vyjsť negatívny bud preto, že si si ho robila príliš skoro, robila si si ho zle alebo pre to, že nie si tehotná. Ak si ho urobíš zajtra, malo by ti to už ukázať pravdu. Potom napíš, ako si dopadla

lucka279
autor
10. júl 2021

@leuska15leuska15 ďakujem , si zlatá

lucka279
autor
11. júl 2021

@leuska15leuska15 vyšiel mi pozitívny , som tom ☺️

sejbipi
11. júl 2021

@lucka279 gratulujem!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre