Prezervativ nepraskol a aj tak mám strach

Včera o 10:03

Ahojte,

pevne verim, ze mi "len" šibe, neviem ci tu sa dockam ukludnenia🙈 Pouzivame prezervativ, nepraskol nikdy, teda dufam, som cca 7-8 den po ovulacii a mam priserne tlaky nalavo v podbrusku ako tahanie a krce. Vobec sa mi to nepaci. Celu noc som nespala, ci je mozne takto otehotniet, dokonca som rozbalila prezervativ a pozerala, ci to nie je nejaka zla šarža, nejake dierky miniaturne. Vacsinou ke to tak, ze mame prervativ a zaroven prerusovana, ale akurat pocas ovulacie bol len prezervativ, mam nervy na seba, ze som sa nechala presvedcit. Muz sa mi smeje, ze mi treba akurat tak prdnut 👀 objednala som sa ku gynekologicke, ale tam mam termin az o tyzden a dovtedy asi zosaliem.

la_dolce_vita
Včera o 10:06

Urobit si test?

autor
Včera o 10:07

@la_dolce_vita to je este skoro menstruaciu mam mat az o tyzden, skor ma zaujima, ci niekto otehotnel aj cez prezervativ, co logicky je pevna guma a nemalo by sa

la_dolce_vita
Včera o 10:08

A ku gynekologicke ides preco? To nebude skoro?

ibrunova
Včera o 10:11

gynekologička ti v tomto štádiu nič nepovie

janai1
Včera o 10:12

Keby som mala takéto paranoje tak radšej ani nesexujem 🫣

hariet
Včera o 10:13

Stresujes zbytocne, ked ste mali kondom a nepraskol, ta sanca je skoro nulova. Psychika je mocna vec, tiez som raz bola z podobnej situacie na prasky (ako studentka). A mas uz deti alebo este vyslovene nechces, ze sa tak bojis?

carrot_apple
Včera o 10:13

ja by som nerobila paniku a počkala
a väčšinou je to také podvedomé...že máš strach...ale niekde v hĺbke srdca už chceš dieťa...

autor
Včera o 10:21

@la_dolce_vita ci nemam cystu nahodou, lebo to by bol zazrak, ked sme mali kondomy

autor
Včera o 10:23

@carrot_apple ja praveze nechcem uz ani nahodou, keny mi nezacali bolesti v podbrusi ani neriesim, eobila som si ovulacny test, ale negativ, to su ine bolesti take tahanie krce, dufam, ze len svalovka z cvicenia

titla

To, ze ta picha v boku, moze byt aj neprasknuty folikul pri anovulacnom cykle. A anovulacne cykly su uplne bezne raz za cas aj pri uplne zdravych a plodnych zenach.

autor

@hariet mam dieta a nechcem uz zdravie, vek a dalsie proti

autor
Včera o 10:24

@titla fu tak to by bol ten lepsi pripad, ja mavam ovulaciu na 12 den cyklu, citim to, lebo ma to boli, aj tento cyklus som tak mala...teraz som 19 den cyklu cca

autor
Včera o 10:25

@janai1 no tak vyzera, bude prerusovana aj s kondomom, lebo takto skoncim na psychiatrii

nevenka
Včera o 10:31

A ja mam v kuse dake tahanie, pichanie a sex mame aj bez ochrany, aj prerusovany, aj bez kondomu. A tehotenstvo to nikdy nebolo. A vacsinou to bolia vazy. A ak si cvicila, tak duplom. Podla mna to mas z cvicenia.

natalka30
Včera o 10:36

Ja som tak otehotnela a nepraskol len nejak prepustil a tiez som si myselela ze sa nic nestalo a chodila na rehabky antibiotika brala az ked mi na 10 den neprisli tak test ako lusk //a za par dni rodim ...ale pokial ms nemeska by som sa asi nestresovala

mia_von_prag
Včera o 10:37

Stresujes zbytočne. Kondóm slúži presne na tento účel, aby ste nemuseli prerušovať.
Ja som mala priznaky tehotenstva vždy, keď som chcela byť tehotná alebo naopak, keď som nechcela byť. Príšerne bolesti môžu mať zdravotnú príčinu

ivik4
Včera o 10:56

Tak nech ide muz na vazektomiu alebo ty si daj teliesko ked salies skrz nejake tahanie a kondom ani nepraskol 🙄.
Ja tiez nechcem dieta uz nikdy viac ani keby co bolo tak sa chranim ....a salenie by mi nepomohlo 🤷‍♀️🤷‍♀️
Vlastne ked sa vobec nic nestalo

autor
Včera o 11:36

@nevenka tiez si myslim, dakujem, mala som teraz velku pauzu od cvicenia, kvoli zdravotnym problemom a aj po operacii, ako citim to ako noeco natiahnute, ale tie lrce ma znepokojili, ale snazim sa triezvo rozmyslat, naco by potom prezervativy vyrabali

autor
Včera o 11:37

@ivik4 nechce na vazektomiu ano za svet, teliesko nechcem dve kamosky s nim otehotneli, to by som bola v nervoch, no nic uz som povedala muzovi, ze ak napriek kondomu bude prerusovany styk, alebo v case ovulacie nebude nic

autor
Včera o 11:38

@mia_von_prag dakujem

autor
Včera o 11:39

@natalka30 to som nechcela pocut🙈🤣 ako mohol prepustit? Ved to sa neda, musela tam byt trhlina

natalka30
Včera o 12:57

Ja sama neviem lebo s manzelom sme mali len ten jeden krat sex s kondomom a preto vsak som bola aj na rehabilitaciach antibiotika som mala a zrazu bum ostala som ako obarena...ale roztrhnuty nebol inak som nemala okrem meskania ziadne priznaky...

autor
Včera o 13:11

@natalka30 tak to snad ani nie je mozne, to by mi ani neveril, mi volal nech sa ukludnim, ze nie je mozne aby som bola tehotna cez prezervativ, presne tyzden mam do menzesu

natalka30
Včera o 14:11

No v mojom pripade šťastie alebo hviezdy naklonene sama neviem lebo on robil v tom case prec a zrovna prisiel inak sme sex uz nemali..ale klud neboj sa mozno som take male %

autor
Včera o 14:57

@natalka30 to je uz priam zazrak podla mna, ja som inak dost plodny typ, cize preto sa stresujem tiez

natalka30
Včera o 16:40

Tak mne dlho trvalo kym som to rozdychala lebo posledny porod bol ťažký ale muz ten cely šťastný ze budeme veľká rodina ale tiez v buducne budeme musiet nejak davat pozor ja antikoncepciu nemozem zo zdr.dovodov...

autor
Včera o 16:49

@natalka30 verim ti, vzdy si to len zena odnesie, my to mame vacsinou prezervativ + prerusovany styk spolu, ale presne cez ovulaciu ma presvedcil, ze ma gumu, nech dovolim, ale dnes som mu povedala, ze mam bolesti podbrusia, bolave prsia, v noci som nespala kvoli tej myslienke co ak, ze proste bude prerusovany, lebo nepotrebujem zošaliet

natalka30
Včera o 17:20

Ale zasa podla mna by musela byt velka nahoda my tiez vzdy si davali pozor plus prezervatív a nikdy sa to nestalo za tie roky az teraz takze podla mna to bude dobre neboj...potom daj vediet...a tak vies je ine ked ozaj ze planuju a je to ine ked ozaj necakane uz chapem zeny ktore vzdy vraveli ze len myslienka a boli v tom 😁

autor
Včera o 17:28

@natalka30 to aj moj muz vravi, ze keby sme chceli tak by to neslo a ked neplanujeme, alebo nechceme vyjde

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre