Pretrhol sa nám prezervatív a ostal vo mne

viktoriakloninska
30. dec 2024

Dobrý deň mám problém , s priateľom sme mali pred dvoma dňami pohlavný styk a pretrhol sa kondom . Všimli sme si to a prestali ale dnes ráno zo mňa vyšiel kusok toho kondomu takze vo mne musel ostať dva dni . Je dôvod k obavám?

dadka1997
30. dec 2024

@viktoriakloninska a toto je nejaka sranda ? 😃😃😃 troll

kiki68
30. dec 2024

@viktoriakloninska tak hned tabletku do 72hod po kupit a uzit. Nic ine uz nevymyslite

zuzi0911
30. dec 2024

Ísť k dr ,nech skontroluje ,či dnu ešte nic nie je ...a užiť tabletku po

januska12323
30. dec 2024

Jasné, dva dni si nevšimneš, že máš v sebe kondóm.

lasona
30. dec 2024

A potom ze sexuálna výchova nie je dolezita

letfenixa
30. dec 2024

@lasona presne. Na čo sa kto potrebuje vzdelávať?

zuzi0911
30. dec 2024

@lasona ono je velmi dôležité, aby rodicia s deťmi tieto veci preberali. Mam dcéry v pubertalnom veku a ci chcú akebo nevhu prednášky dostávajú..či o možnosti chorôb,ochrany,aby poznali cyklus a mnoho iného..
Všetko ide z domu ....

danica2711
30. dec 2024

prázdniny dieťaťa, ktoré nesmie absolvovať sexuálnu výchovu (najlepšie ani biológiu), sprostredkovanú "externou firmou" ani školou, lebo mamička povedala, že fuj

viktoriakloninska
autor
30. dec 2024

@januska12323 nevšimla som si to necítila som ho v sebe a ostal tam úplne malý kusok ani by ma nenapadlo že niečo môže ostať

viktoriakloninska
autor
30. dec 2024

@danica2711 nie mam 17 , na škole nemáme sexuálnu výchovu a nemám sa o takýchto veciach s nikým porozprávať tak som napísala tu a dufala že mi niekto pomôže ak nemáte žiadnu radu načo sú dobre takéto komentáre

jaskolka
30. dec 2024

@viktoriakloninska ak sa pýtaš konkretne na to,či sa ti môže stať niečo kvôli tomu kúsku latexu v pošve,v zmysle infekcia,tak nie, pokiaľ už je teraz vonku,tak noc nehrozí.
Pokiaľ ide o možné otehotnenie,tak to možné je,ak si mala ovuláciu a došlo už u priateľa k ejakulácii

viktoriakloninska
autor
30. dec 2024

@jaskolka dakujem veľmi

qrstxyz
30. dec 2024

@danica2711 skôr ide o trolla a zo srandy tu zakladá diskusie

marianarem
30. dec 2024

@viktoriakloninska Vzdy, ked sa nieco taketo stane, treba sa co najskor po styku poistit tabletkou po. Este aj teraz sa da pouzit, ale uz je vacsia pravdepodobnost, ze nezaucinkuje.

mantilka
5. jan 2025

No krása....rozprávate o tabletke po ako by to bol cukrík. 17 ročná také svinstvo má jesť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre