Pretrhol sa nám kondóm

ondrejosik
15. máj 2021

Dobrý deň, s priateľkou sme mali pohlavný styk. No kondóm sa pretrhol, hneď som ho vytiahol a nespravil som sa dnu, priateľke skončila menštruácia 2 dni dozadu, mali by sme použiť “tabletku po” ?

zuzka0605
15. máj 2021

nie

ondrejosik
autor
15. máj 2021

@zuzka0605 mohol by som sa opýtať prečo to netreba..? Je tam malá šanca alebo žiadna?

mamanadruhuu
15. máj 2021

@ondrejosik ved si neejakuloval tak je tam šanca nulová

ondrejosik
autor
15. máj 2021

@mamanadruhuu a predejakulačná tekutina..? Nevšimol som si či bola v kondóme ale nie je to možné..?

simsalabim
15. máj 2021

@ondrejosik v pripade, ze naozaj v ziadnom pripade nechcete tehotenstvo, by som ja osobne tu tabletku uzila. Better be safe than sorry.

lucka_ke
15. máj 2021

2 dni po menzese ešte nemala ovuláciu, podľa mňa nulová šanca

kikuska717
15. máj 2021

Určite nie, zbytočne jej to rozhadze cyklus a spôsobí problémy. Za týchto okolností sa prikláňam k názoru, že šanca na otehotnenie je nulová.

ondrejosik
autor
15. máj 2021

@kikuska717 dakujem za odpoveď.

lulupulu
15. máj 2021

Podľa mňa je šanca na otehotnenie viac ako 50%, takže ak nechcete babo určite by som tabletku užila

janage
15. máj 2021

No ak nedajbože by k nechcenému tehotenstvu došlo žiadna z tých, čo Ti radia sa o dieťa starať nebude. Naše spoliehanie sa na to, že tehotenstvo je takmer vylúčené bude mať čoskoro 15 rokov😊 U nás to až tak nevadilo, mali po svadbe, bývanie aj prácu. Akurát sme dieťa plánovali o pár mesiacov neskôr.

adkatemp4774
17. jún 2021

Ahojte, ja riešim podobnú situáciu a už som načítala plno diskusií k účinnosti tabletky po. Začala som uvažovať, či je vôbec nejako účinná. Veľa báb sa napriek užitiu tabletky teší s detí, ktorým tabletka nezabránila k príchodu na svet. Na strane druhej počúvam z rôznych strán, že ženy snažiace sa o dieťa majú problém otehotnieť. Z toho dôvodu si myslím, že tabletka zrejme ničomu nepomôže. Môj názor v súčasnej dobe je, že tabletka po je zbytočná a viac uškodí organizmu ako pomôže k neotehotneniu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre