Ahojte mam ešte dva dni do ms test sa mi zdá silnejší ako pred 5 dňami ale prestávajú ma bolieť nejako prsia ako sú citlivé na dotyk zo spodu ale už nebolia ako na začiatku a stále mam výtok je to normálne ?
Keď.mas dva dni.do.ms tak.to.este ani tehotná nemusíš byť. Príznaky tehotenstva ako prsia a výtok a podobne nie sú relevantné. Uvidíš ci dostaneš alebo nie. Keď nie a test bude pozitívny, zavolaj si k lekárovi a objednaj sa.
Posli foto testu
@noemikatka clear blue digitálny tiež pozitívny 🙂
Test je pozitívny gratulujem.... Citlivé prsia nemusia byť len tehu príznakmi... Mňa bežné bolia prsia pri ms aj ovulácia, paradoxne keď som bola tehu tak nič.... Začali byť iné až asi keď ms meskal 2 týždne ale bola to iná bolesť resp pocit... Takže to nemusí nič znamenat
Je krásne pozitívny daj vediet ako si dopadla prsia nie sú podmienkou pri tehu niekoho bolia niekoho nie 😉
@noemikatka ahoj tak menzes mešká už dva dni objednaná som aj ku gynd tak uvidíme 😊 a bolia ma tak striedavo raz áno raz menej je to ako na kolíske
Uvidíš ale na sono myslim ze este nič neuvidi ale tak z krvy urcite 😉😊
mna prestali boliet prsia a bol z toho zamknuty potrat bohuzial...chlacholila som sa internetom ze to nemusi nic znamenat ale aj tak bohuzial
Už viac tehotná byť nemôžeš.... Ukážkové kolajnice
Na Sone ešte moc vidieť zrejme nebude, ale z krvy áno... Praje m ti bezproblémové tehulkovanie
no a naco ides uz teraz k dr?Pockaj aspon do 8tyz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
môže byť že dostaneš ms....