Prešla ho chuť?

emmaluciova
4. nov 2018

Ahojte, ja by som sa len chcela spýtať žien či sa vám už niekedy stalo alebo či je to možné. Včera sa mi stalo že som mala nechránený pohlavný styk s priateľom a mala som vysokú možnosť otehotnenia. Bol nadržaný dosť aj ja a ako sme spolu spali ho potom vybral a až po cca 5 minútach som si všimla že mu už nestojí. Nevšimla som si ani či sa spravil. Chcem sa spýtať či sa môže stať že je chlap nadržaný a zrazu nie alebo potom vidím len možnosť že sa do mňa musel spraviť keďže to nikde nedal. Opýtala by som sa ho ale nechcem stresovať teraz jeho pretože sa dosť bál ale určite sa ho to spýtam ale chcem vedieť či sa to už niekomu stalo. Za normálne odpovede ďakujem.

chcemradu
4. nov 2018

@emmaluciova ano stalo, prave v takych stresových situáciách, kedy som mu cely den hucala, ze mam plodné dni a ze dnes by to slo... No, a prave vtedy to neslo 😉

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emmaluciova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emmaluciova
autor
4. nov 2018

@chcemradu No v tých stresových situáciách to je bežné. Prajem nech sa Vám to vydarí ak si plánujete ☺️ Ak sa vám to ešte nepodarilo samozrejme ☺️

veronika_e
5. nov 2018

Ano, moze to byt. Aj nam sa to uz raz stalo

zuzanka.zuzu
5. nov 2018

@patrica8 nemusela by to vedieť. ja osobne to vnútri necítim, až keď vytečie tak vidím/cítim. no a keď sa niektorí intenzívne snažia o bábo (a že to teda niektoré až preháňajú), tak z muža už ide akurát tak horúci vzduch a nie ejakulát 😀 čiže vtedy ani neviem či to je zo mňa alebo z muža.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
penelope11
5. nov 2018

@patrica8 tak tak je to citit, je to iny pach 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre