Ahoj 8.8. sme s priateľom mali prerušovaný styk.
Dnes mi mala prísť menštruácia a nepřišla. Myslíte, že by už nemusela doraziť? Mám ju vždy pravidelnú i podľa kalendára 28 dní cyklus.
Odpovede typu máš používať ochranu, prášky, si nechajte prosím, dieťa pre nás prekážka nie je.
Osobne si myslím, že tehotná nie si, ale kľudne môžeš byť. Prerušovaný styk je nespoľahlivá forma antikoncepcie a ženy už otehotneli aj pri tých spoľahlivejších, takže šanca tu je. Urob si test, ten ti povie viac ako ženy na fóre...
Prerusovana suloz je natolko spolahliva, ako su spolahlivi ti, co ju pre(po)rusuju. 🙂
S manželom sme v čase chodenia (5 rokov) "fičali" len na prerušovaní a nikdy som z toho náhodne neotehotnela. Otehotnela som presne dvakrát a keď bol úmysel na oboch stranách, čiže plánovane.
Takže ak tvoj partner "vie, čo robí", tehotná asi nebudeš. Všetko závisí od toho či naozaj vie kedy ho dať von. Každopádne, modrý kôň nie je tehotenský test takže treba kúpiť v lekarni a použiť ak máš pochybnosti. Sibyla má voľno dnes 😀
@marseillefan test este neukaze, ak by aj bola tehotna, je to len 6 dni od styku. Musi este pockat.
Ovulaciu nevies, kedy si mala, ci daco slo dnu, tak zas netreba hned robit paniku. Ale zakon schvalnosti funguje, no...U nas takto aspon 16 rokov a nic sa nestalo. Deti mame len ked sme chceli. Otazka znie, ako to mate vy a aky spolahlivy je chlap, ci naozaj vie, kedy ho treba vytiahnut...🤷♀️
vyčkaj času ako hus klasu
čo sa zmení ak by si to vedela ihned
na isto to aj tak budeš vediet o cca 14 dni daj telu aj svojej psychike čas
ak nevadi že budeš tehotná načo vôbec riešit ? budeš , budeš , nebudeš nebudeš
A ty si myslis ze vidime do tvojej maternice?
Sprav si test o 2-3dni ak ms nepride a hotovo
Prerusovany styk je nespolahliva metoda, cize test a uvidis. Ale ak to nie na prekazku to dieta, tak sa len potesite. Horsie je to sklamanie, ked je na teste jedna ciarka
Skús poslať video z toho Vášho prerusovaneho styku...aby sme ti vedeli odpovedať...😂😂😂😂😂
@michaela789 že ty si z toho nikdy neotehotnela, neznamená, že sa to nedeje. 2,5 roka sme s mužom takto fungovali a stalo sa. Takže si nemyslím, že toto je problém každého chlapa že nevie kedy má vytiahnuť 😉 keď sa to má stať, tak sa to stane
@janulienka1103 nepovedala som, že sa to nedeje. Len som opísala vlastnú skúsenosť, na základe ktorej nepovažujem prerušovaný styk za extra riskantný. Podľa mňa, pokiaľ sa všetko urobí ako sa má, je pravdepodobnosť otehotnenia malá. Ale samozrejme že šanca tam je vždy, preto som odporučila tehotenský test. Koniec koncov, nič iné jej aj tak neostane ak menzes nedostane. Nie sme tu predsa veštice, aby sme vedeli či spermia v jej prípade prešla alebo nie.
@michaela789 práveže pravdepodobnosť je viac než vysoká. Tak ale áno jediné riešenie je test alebo lekár 🤷
@janulienka1103 ja s muzom sme na prerusovanej fungovali 6 rokov a ziadna nehoda nebola. moja suseda ma 4 deti v rozmedzi od 17 po 3 roky a vsetky deti boli planovane, 18 rokov funguju s muzom na prerusovanej. takze opravim ta, su chlapi, ktori vedia, kedy treba vytiahnut 😉
@matkahelka mňa opravovať nemusíš 😉
To by si musela mať ovuláciu a tak prebehla dako 31 - 2 cca (rátam z hlavy) jedine ak by si brala dáke lieky že by sa ti cyklus posunul... ale myslím si že si nemala vtedy ovuláciu takže neboj nič na 100% nie si tehotná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Potom naco ta otazka??? Pridu tak pridu ked nie tak nie.Mi aj tak nemame odkial vediet ci ti pride menstruacia ci nepride.