Pekný deň zienky , chcela som sa s vami poradiť . S manželom sme mali počas ovulácie pohl. Styk stym že sa urobil mimo mna no neskôr sme hneď pokračovali bez toho aby sme sa umyli . Je šanca takto otehotnieť ? Mame už 2 deticky no zatiaľ sme 3 ešte neplánovali možno neskôr časom . Otehotnel už niekto takto pri prerusovanom styku alebo pri druhom kole ? Je to vôbec možné ? Ďakujem 🙂
Ano, je to mozne. Kazdy nechraneny styk v case ovulacie moze skoncit tehotenstvom.
Ano takto sa otehotniet da
@beeruska555 ako nič v zlom. Ale ja nechápem toto, neplánujeme 3 dieťa ale sexujeme počas ovulácie a v podstate nedávame pozor. Môžem byť tehotná? 🤦♀️ To ako s malými deťmi mi to tu niekedy pripadá
Prerušovaná súlož je odkedy antikoncepcia?
@mikitilik29 áno možno nezodpovedne ale s manželom sme spolu 13 rokov obe deticky sme plánovali a nikdy som antiku nebrala , s keby sa aj 3 dieťatko podseilo tešili by sme sa mu .
@domka222 nikto tu nepíše o tom že to beriem ako formu antikoncepcie .
@beeruska555 tak prečo sa pýtaš, či môžeš takto otehotnieť?
@domka222 preto lebo osobnú skúsenosť s tým nemám , vždy som tehotenstvo plánovala a teda otázka bola preto či je to takto vôbec možné . Ale dkaukem za tvoju odpoved 🙂
@beeruska555 je to takto možné, akurát som 11 tt a mali sme prerušovaný styk. Partner sa spoliehal na tuto metódu ja na to že mám už po ovu a nakoniec teda prebehla až po tomto 🙂
@veronika0310 ďakujem za odpoved 🙂 a stalo sa vám to nečakane alebo partner tušil že mu troska ušlo ? 🙂 prajem krásne tehotenstvo 🙂
@veronika0310 je
@beeruska555 vôbec sme to nečakali, neplánovali nič. Keď mi nechodila ms išla som k lekárke lebo predtým som mala cysty tak to som pripisovala práve ním. No a dr spravila sono a videla dutinku ale plod nie tak som mala kontrolu o 2 týždne a tam plod aj s akciou srdca.
Ďakujem krásne 😊😊 snáď bude všetko v poriadku
Samozrejme, že je to možné. Teraz už len čakajte.
@beeruska555 sanca je riadne vysoka. My sme robili prerusovany aj pocas ovulacie, ale nikdy nie 2 kola po sebe a este ani umyt sa 🙈. Nikdy sa nic nepritrafilo. Iba zo sexu naplno.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@beeruska555 mam kamosku ktorej priatel sa dokonca aj umyl a bola tehotna 🤷🏻♀️