Dobrý večer, mávam slabú menštruáciu. Raz za čas je silnejšia ale poväčšine slabá. Mam krátky cyklus (19-23 dni) a nepravidelný. Teraz som s priateľom mala prve skúsenosti sexuálne. Mali sme prerušovaný sex. Ja som este u gyn nebola vtedy a on zo zdrav. dôvodov nemoze nosiť kondom. Avsak on sa ani nespravil. Menstruacia mi meškala 2 dni (ak mam 19 dňový cyklus) a teraz ju mam prvý den a je slabučká. Vkuse som vsak hladna a nenažraná a boli ma podbrusko (predtým ma bolelo len trochu a uecite nie cely den). Dnes je prvý den kedy som užila HAK tabletku. A minuly mesiac som bola vkuse v strese. Myslite si ,ze mozem byt tehotná? Ci to som zase paranoidna lebo som čítala všetky fóra a googlila o tehotenstve? :D kludne sa zasmejte. Aj ja som sa nad sebou. Ale chcem pocut názory ostatných žien a maminiek
@taskataska má alergiu. Svrbí ho celý penis a pri curani Páli. Uz sme to riešili. Ja som dnešným dnom začala brat antikoncepciu
@erika2789 plánujem v najblizsej dobe. Ale HAK my ho neovplyvní?
A v com by ti mala antikoncepcia ovplyvnit vysledok tehotenskeho testu? 🙈
Ak ho svrbi cely penis a pri moceni pali radsej by sa mal dar vysetrit u lekara ci nema neaku mykozu ako len samodiagnoatikovanu neznasanlivost na prezervativ
@cawes moze mat alergiu na latex, tiez mam
Sprav si test a priatel moze skusit inu znacku testu... a ak hompali pri moceni tak to nema s kondomu ale skor z niecoho ineho a zaujimalo ma kto mu diagnostikoval neznasanlivost na kondom...okrem toho su rozne druhy prezervativoc nielen latexove ale toto byva najcastejsia vyhovorka chlapov
@sense joooj, zdvihla si mi dnes hned z rana naladu 🙂 super ❤ a to sa chystam k zubarke 🤣🤣🤣🤣
Priatel ma ten test aj ocikat? 🙂
@veronikaszabova to bol preklep,pisala som v rychlosti az teraz som si vsimla tu hovadinu co som napisala 😇😊😊😊🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂 .... nie samozrejme ze test ma spravit ona,ked chce vediet ci je tehu... a on pouzit inu znacku prezervativu 😇.
Opravit sa to uz neda... len zmazat.🙈
@sense praveze super to vyznie, aj ked to je preklep 🙂
Si mi spravila krasny den ❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sprav si test 🙂