Mam otázku. S priateľom mávame prerušovaný sex, priamo sa do mňa neurobil ale ked mame sex tak aj niekoľkokrát po sebe. Môžem otehotnieť keď sa neurobí do mna ale zaroven zakaždým pohlavným stykom do mna vojde. Ostávajú spermie predpokladám aj v trubici penisu 😬. Naposledy sme mali takto sex počas mojej ovulácie a mne mešká menštruácia tretí deň. Test mam negatívny ale možno som si ho robila skoro. Kedy je vhodné urobiť test aby bol presný?
samozrejme ze aj pri prerusovanom mozes otehotniet .. tyzden po meskani by uz daco na teste mohlo byt vidiet
S prerusovaneho pohlavneho styku je mozne otehotniet
Ja som presne tak otehotnela ..a to sme pokračovali po prvom kole hneď iba raz 😉
@mamkalentedkova prečo mi takáto vec nenapadla vtedy 🤔😆
Môžeš byť tehotná, ale aj nemusíš. Prerušovaný sex nie je antikoncepcia
a preco nepouzivate ochranu?🤦 mozes byt tehotna...
@modraslamka ja tabletky nechcem brat a kondómy nepoužívame. Akože nevadí aj keby som bola tehotná, len ma ide poraziť z čakania
@lucia992 no tiež som sa pýtala 🤣..ale výsledok ma dnes presne 11 mesiacov a už by som ju za nič na svete nevymenila 🥰
@lucia992 my robime prerusovany, ale takto nie. Lebo toto je presne ta pricina, preco sa hovori, ze to nefunguje. Hlavne pocas ovulacie je opakovany, hoci prerusovany styk velmi rizikovy. My sme takto fungovali 19 rokov a z prerusovaneho som nikdy neotehotnela, ani ked bol pocas ovulacie. Len bol za den 1 raz.
@modraslamka myslim ze preto lebo kto raz skusil sex bez kodnomu s kondomom uz nechce😀😀😀 vyskusaj😀
Prave sex je dobry na vyvolanie meskajucej MS. A ako bonus mozete ist naostro 😁 3 dni po vynechani by ti uz ukazalo...
@elenita https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/da-sa-otehotniet-aj-pocas-uzivania-antikoncepcie/ cuduj sa svetu nesom prvá😀 a verim ani posledná 😀
@1mimka18 a brala si tabletku každý deň v rovnakom čase ? Alebo žiadne iné lieky k tomu v Tom čase ? Alebo nejaké črevné problémy ? Ale každopádne ,určite je to to najlepšie ,čo sa ti prihodilo ☺️
@mamkalentedkova brala som vzdy rano, ine lieky neberiem ziadne ani som nebrala. 😀 proste antika neje 100% 🙃🙃🙃
@1mimka18 no...nič nie je 100%né.. asi bol ten správny čas ,tak to prišlo aj takto 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.