Prerušovaný sex a možné tehotenstvo

diana549
8. jan 2023

Chcem sa spýtať skúsenejších žien . Menštruácia mi mešká už 9 deň . Nikdy mi nejde presne väčšinou odchýlka tých 5 dní . S priateľom mávame vždy prerušovaný sex +kondóm .
Spraví sa namna atď... ale nie domňa . A vždy máme aj kondóm . Myslíte , že je možné , že by som bola tehotná . Alebo poznáte niekoho komu sa také prekvapenie prihodilo aj za týchto 2 ,, ochranných ,, spôsobov?
Mám poslednú dobu viacej stresu tak dúfam , že to bude len tým . Bolesti v podbrušku mám ako bežne pred menštruáciou len ,, krv ,, sa nie a nie spustiť. Už sme ztoho obaja na nervy.

ivangeline
8. jan 2023

Vsak mas mat ms...uz ti meska..mozes spravit test a vies naisto.

rurutiax
8. jan 2023

A to je problém si spraviť test?

diana549
autor
8. jan 2023

@rurutiax nie nieje ... len doma ho momentálne nemám tak preto som sa chcela spýtať tu 🙂

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emma2782
8. jan 2023

@stanulienkat z prerušovaného áno, no oni majú prerušovaný + kondóm 🤷🏼‍♀️

stanulienkat
8. jan 2023

@emma2782 ale rozumela som že buď tak, alebo tak. Ci som to zle pochopila?
Ak áno, tak potom sa ospravedlňujem

diana549
autor
8. jan 2023

@stanulienkat nie máme zároveň prerušovaný a zároveň aj kondóm

stanulienkat
8. jan 2023

@diana549 Tak potom sorry, zle som to pochopila, potom je minimálna šanca.

rurutiax
8. jan 2023

@diana549 Tak mešká ti už pár dní, test si si mohla kúpiť hocikedy cez týždeň. My nemáme odkiaľ vedieť či si tehotná alebo nie.

diana549
autor
8. jan 2023

@stanulienkat vpohode veď nič sa nestalo . Len skôr ma tu trápia tie podráždene ženy ktore som myslela , že ma pochopia a poradia mi z vlastnej skúseností . Nie snažiť sa čo najviac rýpnuť😅

diana549
autor
8. jan 2023

@rurutiax chcela som sa len širokospektrálne spýtať . Samej mi to príde ako nemožné . Chcela som radu nie polemizovanie ohladom toho ktoré dni som si mala kupiť test

beronsche
8. jan 2023

@diana549 neverim, ze pri spravnom pouziti neposkodeneho kondomu mozes byt tehotna. Menstruacia ti bude meskat z ineho dovodu, nestresuj.. 😉

esmeronka
8. jan 2023

Pri takomto spôsobe ochrany že použivate kondom s prerušovanym neni šanca aby si otehotnela...zajtra pre istotu skus test....najskorej to bude z toho stresu ak budeš mat negativny test išla by som na vyvolavačku

diana549
autor
8. jan 2023

@beronsche ďakujem snažím sa testresovať

diana549
autor
8. jan 2023

@esmeronka v stredu mám ísť ku gyn. len do vtedy asi zošediviem😅

danielinaa
8. jan 2023

Pokiaľ si kondóm nasadí hneď na začiatku sexu, kondóm nebol poškodený, a vytiahne a urobí sa mimo teba bud do toho kondómu alebo kondóm zvlecie a vystrieka sa na teba, šanca otehotnieť je nulová. To by sa mu musel kondóm zosunut v tebe alebo prasknúť v tebe, nie takto. Naozaj nestresuj, nie si tehotná. Ešte môžeš otehotnieť ked by si kondóm nenasadil hneď ale až po chvíľke. Keďže muži už pri vzrušení vylučujú tekutinu. Sú takí co tvrdia ze v tej tekutiny spermie nie sú, ja tomu neverím. Takže ak ste mali vždy kondóm od zaciatku neni šanca ze si tehotna

any_soj
8. jan 2023

@diana549 tehotná asi nie. Len poznámka - ak máš väčšinou odchýlku 5 dní, tak tých 5 dní je proste ešte dĺžka tvojho štandardného cyklu. To nie je meškanie, cyklus nemusí mať 28 dní a meškanie sa nepočíta že dni čo sú nad 28.

diana549
autor
8. jan 2023

@any_soj asi som celkom neporozumela čo tým myslíš😅

gabika4
8. jan 2023

@diana549 keď ti bežne mešká 5 dní, to znamená, že nemáš cyklus 28 dňový ale o tých 5 dní dlhší...takže cca 33 dňový...meškanie je až po 33 dni...

diana549
autor
8. jan 2023

@gabika4 aha ďakujem za vysvetlenie

biaa
8. jan 2023

@diana549 prosimta nestresuj 🙄 si jak moj chlap tabletky kondom, prerusovany a ešte stresuje a káže si robit test lezie mi na nervy

diana549
autor
8. jan 2023

@biaa ďakujem za upokojenie ja už len ztoho testu budem zajtra odpadať zo stresu aký výsledok bude 😂

ika11123
8. jan 2023

@diana549 môže to byť stresom dajte si trošku červeného vína a teplú vaňu a relaxujte 🙂

hsjdudhdbd
10. jan 2023

@diana549 urcite neotehotnies hentakou ochranou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre