Chcem sa spýtať skúsenejších žien . Menštruácia mi mešká už 9 deň . Nikdy mi nejde presne väčšinou odchýlka tých 5 dní . S priateľom mávame vždy prerušovaný sex +kondóm .
Spraví sa namna atď... ale nie domňa . A vždy máme aj kondóm . Myslíte , že je možné , že by som bola tehotná . Alebo poznáte niekoho komu sa také prekvapenie prihodilo aj za týchto 2 ,, ochranných ,, spôsobov?
Mám poslednú dobu viacej stresu tak dúfam , že to bude len tým . Bolesti v podbrušku mám ako bežne pred menštruáciou len ,, krv ,, sa nie a nie spustiť. Už sme ztoho obaja na nervy.
A to je problém si spraviť test?
@stanulienkat z prerušovaného áno, no oni majú prerušovaný + kondóm 🤷🏼♀️
@emma2782 ale rozumela som že buď tak, alebo tak. Ci som to zle pochopila?
Ak áno, tak potom sa ospravedlňujem
@stanulienkat nie máme zároveň prerušovaný a zároveň aj kondóm
@diana549 Tak potom sorry, zle som to pochopila, potom je minimálna šanca.
@stanulienkat vpohode veď nič sa nestalo . Len skôr ma tu trápia tie podráždene ženy ktore som myslela , že ma pochopia a poradia mi z vlastnej skúseností . Nie snažiť sa čo najviac rýpnuť😅
Pri takomto spôsobe ochrany že použivate kondom s prerušovanym neni šanca aby si otehotnela...zajtra pre istotu skus test....najskorej to bude z toho stresu ak budeš mat negativny test išla by som na vyvolavačku
Pokiaľ si kondóm nasadí hneď na začiatku sexu, kondóm nebol poškodený, a vytiahne a urobí sa mimo teba bud do toho kondómu alebo kondóm zvlecie a vystrieka sa na teba, šanca otehotnieť je nulová. To by sa mu musel kondóm zosunut v tebe alebo prasknúť v tebe, nie takto. Naozaj nestresuj, nie si tehotná. Ešte môžeš otehotnieť ked by si kondóm nenasadil hneď ale až po chvíľke. Keďže muži už pri vzrušení vylučujú tekutinu. Sú takí co tvrdia ze v tej tekutiny spermie nie sú, ja tomu neverím. Takže ak ste mali vždy kondóm od zaciatku neni šanca ze si tehotna
@diana549 urcite neotehotnies hentakou ochranou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vsak mas mat ms...uz ti meska..mozes spravit test a vies naisto.