Ahojte maminky, zaujímalo by ma, či ste niektoré ostali tehotné aj z takzvaných kvapiek lásky? Je to vôbec možné??? S manželom praktizujeme takúto súlož a mne meškajú mesiačiky........Neviem, čo si mám o tom myslieť...Ak mi niektorá viete poradiť, alebo máte rovnakú skúsenosť budem vám veľmi vďačná......
@laurica123 uff tak doteraz som neverila, ze je to mozne.....myslela som si, ze su to len bachorky.........
@klarisa23 tak ja som citala uz o tom no az kym nezazijes neveris..a dlho ti meska ???mne dokonca ani test u lekarky nechcel ukazat az na druhy den ked som si ho sama robila..a samozrejme o par dni krvne testy... 😀
Uff, po 11 rokoch takehoto praktizovania som aj ja dostala prekvapenie. Totalne sme nechapali, hihih. Ale tak potesi, ale na buduce uz asi manzel pojde pod noz 😀
hmm... urob si test. ale prerušovaná súlož NIE JE spoľahlivá forma antikoncepcie. po svete behá veľa detí, ako následok tejto metódy. u niektorých párov môže fungovať, ale je tam celkom veľké riziko otehotnenia....
@laurica123 praveze dlho nie, len dva dni, ale toto sa mi este za cely ten cas nestalo, aby mi meskala, vzdy som ju dostala skor a teraz neviem co si mam o tom celom mysliet, nechcem hned panikarit, aj ked babeno by sme prijali a nebranime sa mu, ale este som sa chcela dat po zdravotnej stranke dokopy (mam problemy s krcnou chrbticou a hrozne ma bolieva hlava ). Tak este pockam nejake 2-3 dni a spravim si test........
@katkakovac ja viem, ze to nie je spolahliva forma a hovorim babu sa ani nebranime, ale tak nikto s tymto v mojom okoli skusenosti nema, tak som sa prisla poradit sem......
@klarisa23 no ja tiez mavam s tou krcnou nenormalne problemy a s toho aj migreny hrozne...mne ukazal na treti den test az kukni mam v albume a to uz riadne ciary som neverila vlastnym ociam ked sme sa ani nesnazili..urcite daj vediet ako si dopadla 😀 😀
@laurica123 jasne urcite dam vediet ako som dopadla .........a ked sa ta mozem spytat ako riesis tieto problemy s krsnou chrbticou pocas tehotenstva? ja si to bez lieku neviem ani predstavit 😒
My sme to s manzelom praktizovali skoro tri roky, nakolko antikoncepciu nemozem brat zo zdrav. dovodov a ani nechcem...a nepodarilo sa za cely ten cas...ale viem, ze je to viac menej nahoda..🙂
@klarisa23 v podstate ťa chápem, aj ja sem chodím z tých istých dôvodov. každopádne si sprav test. mne tiež pred mesiacom meškala menštruácia a keďže sme ešte praktikovali prerušovanú súlož myslela som si, že sa pošťastilo. test ukázal že nie, meškalo kvôli tomu, že sme boli na dovolenke... držím palce, aby to dopadlo podľa tvojich predstáv 😀
@klarisa23 no ke n mna pridu moje migreny s toho myslis???? ved toto ze bez leikov to nejde ale kedze teraz nemozem nic tak mi odporucila dr kazdy den ped spanim brat magnezium co mi nepomaha a ked citim ze ide ma boliet hlava tak draheho poprosim ze nech ma pomasiruje to mi strasne pomaha a niekedy nic nepomoze len lahnem a spim inac to nejde uz som aj rozmyslala ze co s tym zatial sa mi to stalo asi 3 krat take bolesti ze ma polozilo a len spanok..potom to same prejde ale aj dva dni to trva ty mavas tiez migreny ???
@laurica123 neviem ci su to migreny, to ukaze az magneticka rezonancia....skor unavena krcna chrbtica a z toho nasledne bolesti hlavy pulzujuceho typu.....ja som brala tiez magnezium ale nula bodov...nepomohlo mi to vobec...... 😒 prednedavnom som zacala chodit na akupunkturu a trosku mi to pomaha, pytala som sa doktorky, ci sa moze praktizovat aj pocas tehotenstva a ona mi povedala, ze ano........ale ona sama povedala, ze ked budem tehotna tak sa mi bolesti mozu zhorsit pocas tehotenstva.......
@blondiee83 ja som ju taktiez vysadila v decembri zo zdravotnych dovodov......a uz ju viac brat ani nechcem.....
@klarisa23 no pri prvom tehu sa mi zlepsili ale teraz ma pocit ze su horsie...nad tou akupunkturou som rozmyslala aj ja ale mam s toho divny pocit mozem sa spytat ze ako to prebieha lebo ja som stracho riadny
@laurica123 to ti doktorka vpichne len par ihli do tela, pol hodinu lezis a odpocivas, prvotny pocit z pichnutia je neprijemny, ale potom si nato zvyknes, ihly sa nepichaju hlboko ....ale kazdopadne by som ti odporucila na akupunkturu ist len k nejakemu doktorovi nie hocijakym sarlatanom......
@katkakovac dakujem si zlata 🙂 vy sa snazite o babo? tak ako ja by som sa aj celkom potesila, keby ze nahodou tehotna som, aj ked sme chceli este aspon pol roka pockat, ale ked to pride tak budem najstastnejsia mamina na svete 😵
@klarisa23 no ved tie ihly to je moja smrt..no pozistujem si nieco o tom mozno to skusim dakujem 😀
@laurica123 a taktiez sa snazim vypit aspon 2-2,5 l vody za den co u mna nebyvalo predtym vypila som max tak 0,5l vody......a pijem bud cistu vodu z vodovodu alebo mineralky, sladku vodu som vylucila......tiez som zacala spavat len na zdravotnej poduske a cvicim pilates, myslim, ze aj cvicenim sa to da dost ovplyvnit.........ale za pokus to urcite stoji, ja som povedala, ze uz skusim vsetko mozne, len nech mi to pomoze ...... a ja sa mozem v buducnosti tesit z tehotenstva 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@klarisa23 no ja som toho dokazom ani neviem ako a aha ake mi uz svieti cisielko v pase 😀 😀