Ahojte, len by ma tak zaujímalo, kto chce vyjadrí sa kto nie ten nie 🙂 Tie čo praktizovali prerušovanú súlož a ostali tehotné. Ako dlho to “fungovalo” teda , že napr. rok ste to robili tak a nič a po roku bum 🙂
8 rokov, potom sme si povedali ze chceme dieta a bolo.
na toto neexistuje žiadny vzorec. buď to chlap vie alebo nie. a aj tomu, čo vie, sa môže pritrafiť 🙂
prerušovaná súlož je podľa mňa len pre páry, ktoré síce dieťa neplánujú, ale prípadné tehotenstvo by nebolo problémom
Bola som s ním 16 rokov a keď som povedala že chcem bábätko, tak sme išli naplno. Potom zase prerušované. Ale to bolo skôr o strese z jeho strany, ako o uspokojení. On až odstupom času si uvedomujem, že to bolo hrozne s ním 🤣🤣
10 mesiacov
vyse 20 rokov tak fungujeme, bez ochrany a deti mame planovane 😉
bud to vie akebo nevie💁
20 rokov a jedno smyknutie pred 6 rokmi, ale zasa chcela som velmi tretie dieta a nejako brutal sme si nedavali pozor, ale tie deti predtym sme mali planovane a vyslo to tak ako sme chceli, kedze si aj roky sledujem ovulaciu.
@vanda323 tak ked raz ten typ zeny niesi tak z tej kvapky neotehotnies. Nie kazdy chlap ,, kvapka,,Proste ten chlap fakt musi vediet co robi, nevypustat kvapky a keby sa tak ozaj otehotnelo z kvapky tak nefunguje lamper nic. V podstate kazda antikoncepcia moze zlihat rovnako ako prerusovana suloz.
Od zaciatku nasho vztahu takto fungujeme, nikdy som nebrala antikoncepciu a on gumu🙂 prve dieta trvalo dlhsie, druhe na prvy sup ale rovno napisane plne nakladal😅 ziadne kvapky.
Fungovalo to 8rokov a bum čakala som druhu dcéru (prvý bol plánovaný) odvtedy to funguje takmer 9r (aj tretí bol plánovaný)..
Uz hned po roku🤣🤦 (z tej kvapky lasky) ako pisu dievky hore 🙂
Vieš čo za mládí, možno párkrát ak som to vyskúšala ale povedala som si vtedy, že mi ten stres potom zvyšok mesiaca za to nestojí :D :D Ale každý nech robí ako uzná za vhodné mňa to stresovalo, takže sme si potom s drahým povedali, že keď sa máme pokúšať tak nech je to poriadne 🙂
6 rokov sme to praktizovali, keď sme chceli dieťa išli sme naplno. Ale keby sa bojím nechceného tehotenstva tak neriskujem.
v mojom okolí všetci, ktorí sa "museli" brať, otehotnela žena neplánovane, takže si domysli...u nás po 3 rokoch :D
8rokov,ale ako pisu vyssie baby musi chlap vediet odhadnut urcite😀a tiez by sme nemali peoblem s pripadn.tehotenstvom..otehotnela som az pri normslnej
@vanda323 my s muzom fungujeme 10r a tiez dieta mame ked sme si povedali po porode cca 7mes s ochranou a potom zas bez tak ako pisu ked muzi vedia ovládať 🙂
Skoro 10 rokov, jedno planovane dieta. Po sekcii som sa chvilu zamyslala nad antikou, ale zatial som sa neodhodlala, takze fungujeme takto stale.
Tiez to bolo z kvapiek lasky
no neviem v mladom veku ked niekto nechce mat deti mi to pride ako zbytocne velky risk 🙂 nepoviem pokial su fakt dvaja ludia ktori sa maju radi a vedia si spolu predstavit buducnost ale nie tak ze proste nikomu sa nechce pouzivat ochrana to mi pride nezodpovedne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Cez 20 rokov funguje.všetko tak ako má....