Ahojte, stalo sa Vam uz niekedy zeby sa pri Vas ciganka len tak zastavila a povedala Vam ze ste akasi ina a ze ci nieste nahodou tehotna? Ja som jej to hned vyvratila ze nie a ona sa na mna pochybovacne pozrela ze ci som si naozaj ista a vravela to uplne s istotou. S priatelom planujeme spolocnu buducnost aj deti, ale nie hned a spime spolu bez ochrany, takze sanca by tam aj bola. Ta ciganka je moja klientka, stretavam sa s nou v praci takmer kazdy tyzden uz vyse roka ale toto mi povedala az dnes. Test je negativny, ale este by bolo skoro robit zavery, pretoze to sa ukaze najskor po 10 dnoch... Som z toho uplne mimo.
@petuss204 to mas dobre. Mna zastavila na ulici a ze ak jej dam drobne, tak mi pozehna a ak nie, tak ma preklaje. 🙂
Kazdopadne, su otvorenejsie, rychlejsie sa nerozpakuju povedat, co si myslia alebo, co si vsimli. Ale preto este nie su neomylnejsie.
A nepokoj mas preto, lebo (nahodne) brnkla na citlivu strunu niecoho, coho sa vies obavat.
Zacnite pouzivat ochranu, ak neplanujete hned deti. Urcite tym aspon okresete riziko, ze priroda vase plany predbehne. 🙂
Vies ako sa hovori lufom ktori nepouzivaju ochranu?
Rodicia...
Takto ta dokaze vykolajit nejaka cudzia osoba?
mne tiež chcela - na ulici v meste - budúcnosť vyveštiť, ale hneď dodala, že drobné neberie....😀
@petuss204 ked som cakala druheho syna,mala som zle vysledky z tripple testu..bola som asi cca v 17 tt ,nic na mne nebolo este vidiet a ked sme boli na nakupoch,v supermarkete ma len tak v dave medzi regalmi zastavila jedna a zacala mi uplne od veci rozpravat,,je na svete vela deticiek ktore su rozne chore ale neboj sa nic moja,dietatko je zdrave,,...ja som ju odhanala prec,tlacila sa na mna a bala som sa jej,bolo mi to neprijemne...no ostalo mi to v hlave,nechapala som co to malo znamenat??napriek vsetkym zlym vysledkom sa mi vsak narodil zdravy syncek 🙂.
ty mas kolko r?
Ano, zazila som to ze sa ma to pytala hlupa vsetecna suseda. Kedze sme o dve deticky prisli a nedarilo sa, tak ked to este niekolkokrat zopakovala, dostala co si zasluzila a mam pokoj.
Staci takto? 😀
😂
@babulkomale blahozelam k babatku 🙂 musela si byt z toho uplne vyvedena z miery
@janinamojka som rada ze vsetko dobre dopadlo 🙂 ono su nejake veci medzi nebom a zemou a super ze v tvojom pripade to tak vyslo 🙂
Je to trošku iné, ale ja som chodievala kedysi na brigády do Nemecka, chodievali sme tam viac menej rovnakí ľudia a jedna Polka (nebola ale cigánka) sa ma spýtala, že vyzerám nejako inak, či nie som tehotná. Ja hneď so smiechom, že nie, ale fakt som bola, len som o tom ešte nevedela. Ešte mi vtedy ani menzes nemeskal, mohla som byť max. v 4.týždni... Takže na tom niečo môže byť...😉
@petuss204 nie, vobec som nebola. Ona je chorobne zvedava a uz nevedela ako strkat nos do intimnych veci. Pytala sa ma to, ked som tehotna nebola, ani dalsi cely rok. Len skusala, zlomyselna jezibaba 😈
Ako tehotna som sa jej vyhybala a uz sa s nou nebavim. Nemam o com.
Ja som mala tiež skúsenosť s takouto "veštkyňou". Aj slepý už mohol vidieť, že som tehotná (bola som v 8. mesiaci) a pani som doslova okríkla, aby mi dala pokoj, ale aj tak mi vyveštila, že som tehotná a budem mať zdravého syna a nech jej dám aspoň 20 korún. Napokon sa mi narodila krásna zdravá dcéra. 😉 Takže odteraz už žiadnej veštkyni neverím!!! 🙂 (Mimochodom, neverila som ani predtým, pretože verím v Boha a nie takýmto "jasnovidcom".)
Ja by som tejto scenke s cigankou venovala asi 1.5 sekundy svojich uvah, srdecne sa zasmiala a vzapati na to zabudla. Tak kazdy sme iny...
@andruska80 fuuuha a ako si sa citila ked ti to povedala? Mala si aj sama pocit ze v tom nieco moze byt? K babatku blahozelam 🙂
To bábätko má už 12 rokov dnes 😊, a ja som to vôbec nebrala vážne, ja že to len tak povedala, vôbec som nad tým nerozmýšľala - my sme vtedy aj chceli, ale nejak špeciálne sme sa nesnažili, nechali sme tomu voľný priebeh. Spomenula som si na to, až keď som zistila, že som fakt tehotná...
@petuss204 ano,niektore su ,,vyciciavacky,,penazi,tvaria sa ze vedia ale nic nove nepovedia...ale cest vynimkam,su aj ludia ktori skratka ,,vidia,,...Ani im nemusime nic hovorit anI nic platit,v tom pripade je to dar.
@janinamojka no prave ze toto bolo take divne...skor este sa ospravedlnovala ze ak ma urazila tak nech sa nehnevam. A povedala to uplne tak vazne ze neviem...
@petuss204 tak pockaj...ked si mala taky divny pocit,mozno na tom aj nieco bude ..uvidis 🙂
@janinamojka no prave za posledny vikend sa toho udialo hodne co mohlo mat za nasledok mimco 🙂 preto teraz je este skoro na zavery..
@petuss204 podľa mňa to, že sa tým takto zapodievaš a rozoberáš, len plytváš energiou. Nepovedala Ti to nejaká žena, ktorá Ťa vidí prvý raz v živote. Povedal Ti to niekto, koho v práci pravidelne rok stretávaš a tým pádom - ak je to vnímavejšia osoba, si môže niečo všimnúť, bez toho, že by rozumovo vedela, čo za zmenu to je, len to cíti.
Nerozumiem, z čoho si úplne mimo. Ak máš sex bez ochrany, rizika si vedomá byť musíš. A ak si mimo, že niektorí ľudia nejaké veci cítia a vnímajú viac ako iní, no hold, existujú. Ak aj nebudeš tehotná, tak aby si nabudúce nebola úplne mimo, skúste používať nejakú ochranu ak dieťa neplánujte v blízkej dobe .-)
@petuss204 potom daj vediet ci bol ten vikend uspesny😉👍
@janinamojka dam dam 🙂
ja som pracovala ako au pair u jedne rakúskej rodiny, kde sa mamina od tých detí venovala prírodnej medicíne, ezoterapii atď. Jedného dňa len na mňa pozrela, niečo sa jej nezdalo, zobrala mi ruku, nahmatala pulz a po minúte mi povedala že som tehotná a aj tak bolo....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petuss204 vydrz tych 10 dni a budes vediet ci mala pravdu, niektore zeny to vedia skor, aj podla chodze, ine zas len tak tresnu do vetra, aby sa zaliskala... o par dni zistis s ktorym pripadom si mala docinenia