Ahojte baby chcem sa vás opýtať na skúsenosti a názory.
Mala som ms 2.5 . s priateľom sme mali styk 10.5 , ďalšiu ms mám dostať 2.6alebo 3.6
Pms som doteraz nemavala vôbec , proste keď som mala dostať ms tak ráno som mala kŕče a za pol hodinu som normálne dostala .
No teraz má bolia veľmi prsia celé už dva dni , bývam z ničoho nič unavená, a veľmi naladova .
Môže to byť že som z ničoho nič dostala po rokoch pms ?
Vsugerovane nemam nič ,lebo nenaliehame na to aby sme mali bábätko ale keď sa podarí potešíme sa .
Ďakujem vám všetkým za rady. ☺️
A plus ešte to že mám občas pichanie v podbrušku ale to trvá asi tiež 2-3 dni ale ms nikde.
Ak styk bol 10.5 a ovu co i len 16.5 tak si 12dpo minimálne a test ti uz ukaze ...
Co sa týka pms a tehotenstvo je to podľa mna príznakovo to iste ...
@viki13338 ja som mala pms trochu iné ako tehotenské príznaky, ale uvedomila som si to až keď som zistila, že som tehotná. Nejaký veľký rozdiel v tom nebol, len ma viac boleli prsia a mala som citlivejší čuch. Ale mohla to byť len zhoda náhod, že som si to s tým spojila. Najistejšie je počkať, kým vynechá ms. Ak si zvedavá, test si už môžeš spraviť, teraz by ti už mal ukázať, či si tehotná. 🙂 Len si prosím nekupuj pepino testy. 🙏
@lovatko je úplne normálne, že niekto, kto sa o dieťa snaží len krátko, sa v týchto veciach nevyzná. Nemusíme sa do nej preto hneď navážať.
Je to hlavne chyba školstva, že sa týmto veciam nik poriadne nevenuje a veľa žien nevie, čo má očakávať, kým si to vyslovene na nete neštuduje. Nik sme z neba učený nepadli. 🙂
Ja som mala MS 5.5.,nechraneny styk bol 17.5. Ovulaciu 18.5. (Meriam BT)... MS dalsia by mala byt 2.6. Otestujem sa 30.5. na 12 DPO zajtra sa mi nehodi rozladit 😃.... z priznakov mam zatial len klasicke pms a bolest a pichanie v bradavkach
Vieš čo ja som mávala normálne pms že ma boleli prsia ale ako jeden z úplne prvých príznakov tehotenstva som mala bolesť prsníkov a bola to iná bolesť hneď som si to všimla že prsia som si cítila akokeby ťažšie boli väčšie a hlavne boleli tak z bokov akoby nechcem robiť falošne nádeje samozrejme ale držím palce ☺️
@nazornatest áno to mám presne aj ja tak z bokov ☺️
@lovatko tak tie staré témy asi nečítajú, nie každý sedí celý deň na MK a hľadá, či sa jeho problém už riešil. Tiež sú tu aj iné témy, kde riešia baby podľa mňa hlúposti a vedela by som im niečo škaredé napísať a vieš čo robím? Preskočím ich, nevšímam si, však sa nájde nejaká baba, ktorá jej odpíše normálne a poradí, aj keď mňa tá téma rozčuľuje.
Dnes som si test nerobila , urobím hneď zajtra ráno ☺️ potom dám vedieť ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.