Pred týždňom som mala styk a bolia ma prsia

baby456
11. nov 2012

Pred týždnom som mala s partnerom pohl.styk prešiel už týždeň a mňa bolia prsia myslite si že by to mohlo už niečo znamenať alebo je to skoro? robila som si aj teh.test a vyšiel negatívne...

miss_stanya
11. nov 2012

@baby456 no tyzden po styku budes mat tazko nejake prejavy tehotenstva

aliza
11. nov 2012

@baby456 pockaj do dalsej menstruacie, zbytocne sa budes teraz sledovat. Ja uz som zazila tolko 100%-tnych tehu priznakov a tehu som nebola.....clovek ma schopnost si priznaky aj privolat, ak po tehu velmi tuzi 😉. Nesleduj sa a nechaj to tak, aj tak to nijak neovplyvnis.

aduskatt
11. nov 2012

na zaklade vseobecnych znalosti o tom, ako prebieha tehotenstvo som si absolutne ista tym, ze toto moze byt vselico, len nie priznaky tehu

verion
11. nov 2012

@baby456 určite týždeň po sexe v prípade tehotenstva ťa prsia bolieť nebudú.. mne sa nalievali pred mrchou... a keď som otehotnela až po dvoch mesiacoch boleli... takže aj keď si tehotná, tehotenstvo za toto nemôže...

baby456
autor
17. nov 2012

je to škoda, dostala som menštruáciu... ešte nedávno som ju chcela mať a teraz by som najradšej bola aby som ju nedostala...:( asi si fakt len namýšľam....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre