Ahojte mala som s priatelom pohlavni nechraneny styk pred 3 dnami možem byt tehotna? Možete mi poradiť
@11danka ano mozes ale aj nemusis, pockaj si do MS a zistis vtedy
@21anjelik19 Aha Ďakujem
Ano mozes
zaujimalo by ma, preco ss to vlastne pytas a co ocakavas od nas. Aku odpoved?
Základom robenia dieťaťa je sex. Pri sexe spermie cestujú k vajíčku. A takto v skratke vznikne dieťa.
V 17 spávas s chalanom, očividne na to ešte nie si ani zrelá a ešte aj bez ochrany 🤦🏽♀️, vieš vôbec ako vznikajú deti? Pochybujem, že vieš kedy máš plodne dni, asi len tak, že ti to appka povedala. Dúfam, že tehotná nie si a zamysli sa riadne nad sebou čo robíš. Nie len mat sex, lebo je to in, lebo chalan chce, lebo vášeň, ale myslieť aj na zodpovednosť
@11danka tak pokial nechces byt tehotna pouzivaj ochranu. Asi ocividne nevies, ze po sexe bez ochrany mozes otehotniet. Sex bez ochrany je hlavna podmienka na otehotnenie (teda mimo umeleho oplodnenia a panny Marie). Je na case sa dovzdelat. Ako sa moze 17rocna opytat, ci po nechranenom styku moze byt tehotna? 🤦♀️
Presne 3 dni? Tak to určite môžeš chystať výbavu 😌
Nie, toto musí vyť vymyslené.. kto, už môže napísať “narodenini” 🤦♀️
@daniela1911 Asi tak polovica ľudí na Slovensku bohužiaľ ..
17 rocna spi s chalanom bez ochrany ked je na mol...ze pozdravujem tvojich rodicov. Prestan chlastat, nastuduj si ako sa plodia deti a potom sa nebudes musiet vypytovat na MK...
Ja nechem rypat, mna udivuje jedna vec, vies ze si nemala "plodne dni" ale nevies, ci mozes byt tehotna, ak si mala sex pred 3 dnami? ako kde je v tom logika.. bud vies ako to funguje alebo nie. Tu nik nema moc, vediet co sa s tebou deje.
Akoze ked toto vsetko vies,preco si na druhy den neuzila tabletku po? Pre istotu,ked uz nic ine nevies? Myslim,ze sa moze uzit do 72 h? Nabuduce nepi ked potom nerozmyslas....otehotniet nie je jednoduche ale ako to byva, mlade 17 maju to "stastie",ze casto tehotne ostanu.... byt tebou uvazujem nad antikoncepciou,ci uz tabletkou alebo nad telieskom....moznosti plno....
Baby, kúp e si všetky vestecke gule, taam nájdeme odpoveď 👍👍👍👍👍😆😆😆👏
@adriannasvk keď minula vreckové na alkohol, neostalo na tabletku 😀
Troll
@daniela1911 ste trapne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vies ako vznikaju deti? Priatel to nevie, ze by si sa jeho opytala?