Dobrý večer s priateľom som mala nechránený s..(neurobil sa do mňa ) teda mal by byť počas plodných dní čo mi vypočítal menštruačný kalendár 🤷( ja sa v tom nevyznám a nejak si nesledujem ovulaciu 😂) , je od vtedy 15 dní no a menštruácia mi mešká 4 dní testy som robila ale boli negatívne 🤷 . Včera večer a dnes večer vždy keď si ľahnem ma bolí pod bruško a mám aj špinenie ..dnes ráno.mi bolo trochu zle a zjedla by som asi všetko čo vidím, a bolia ma trochu prsia ...takže neviem no 😏 ( pred dvoma mesiacmi som vysadila anktikoncepciu) a poprosím vás nepíšte mi že som na hlavu a atď že si to namyslam alebo že chcem nasilu bábo 😂😂😂🙏
@milena866 ak sa do teba neurobil, sanca je uplne minimalna. Si vezmi, ze aj keby to do teba dal v case ovulacie, sanca na otehotnenie je 20% v danom cykle.
Priznaky si podla mna nahovaras. Ak neplanujete babo, tak sa tsk nesleduj. Aj 6 mesiacov ti moze haprovat menzes -- ustalovat, predlzovat. Este ani nevies, aky dlhy budes mat cyklus, tak nevies, ci ti meska 4 dni.
Môže ísť o rozhádzaný cyklus po vysadení antikoncepcie, čo je bežné, ale môže ísť aj o čokoľvek iné vrátane tehotenstva (časť ejakulátu vychádza aj pred vyvrcholením muža). V každom prípade, ak si vysadila antikoncepciu a nechceš otehotnieť a používať inú formy ochrany, tak odporúčam mať okrem iného aj prehľad v plodných dňoch (lebo píšeš že sa v tom nevyznáš a nesleduješ si ovuláciu).
@milena866 no moze to byt kludne aj tehotenstvo, ked sa do teba spravil a vyslo ti, ze si mala plodne dni. Vsetko je mozne.
Ďakujem vám baby za odpovede 😀 keď mi nepríde ms objednám sa doktorovi 😊 zatiaľ ešte neprišiel 🤷 a čo sa týka tých chutí no tak ja vôbec nejem bravčové mäso a včera som dostala chuť na bravčové na šťave 😂😂🙏
@nikolieta9 nespravil.sa do mňa 😃
Ja som vysadila antikoncepciu a dostala som menzes ešte na deň presne.
No na ďalší cyklus sa už tak ukážkovo menzes nedostavil a to sme už išli na plno.
Mesiac a pol mi menzes meskal.
Proste rozhádzaný cyklus jak len mohol.
3 roky sme sa snažili o bábo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@milena866
Mozes mat este rozhadzany cyklus po antike, ak, tak zajdi na vyvolavacku. Mohlo vam aj ujst, staci kvapka