Pred menštruáciou som mala 8 dní kŕče v podbrušku a bolestivé prsia

27. apr 2021

Ahojte. Pred menštruáciou už dobrých 8 dní som mala krče v podbrušku, strašne bolestivé prsia, citlivosť na pachy, nevolnosti, zývšenu BT, ale MS sa dostavila v deň keď aj mala, ale mala som extremne slabe v prvy den, v podstate som ani nekrvacala, len som mala slaboružový výtok a jemné krče. V tú noc (nadránom) som sa zobudila už na riadne bolesti, ale boli odlišné ako klasické MS, bol to strašný tlak, akoby na jednom mieste, bolelo to naozaj RIADNE. Dala som si čaj, termofor na brucho a nalgesin. Krvacanie sa mi velmi ale velmi pomaly len rozbiehalo, rano, som ale zas nic nemala na vložke. Až na druhy den som začala krvacať, tak normálne ako to býva...odchádzala aj výstelka maternice. Den na to, som ešte normalne krvacala, ale slabšie a potom nič, uz len občas hneda kvapka. Tak ked si to zratam, krvacala som cca 2 dni. MS mávam klasickú 4 dni a den dva špinenie. Chcem sa spytať, či moze ist o tehotenstvo? pytam sa na vase skusenosti, lebo ja osobne si myslim, ze ak mi odchadzala vystelka a v tu noc som mala strašné bolesti, tehotenstvo to podla mna nemoze byt. Vopred dakujem prajem pekny den

nafka0483
27. apr 2021

Je to nepravdepodobne, ale zas nic nie je uplne nemozne. Stava sa vselico. Ak pochybujes, tak si urob tehotensky test. Teraz si uz kolko dni od prveho dna tej menstruacie?

autor
27. apr 2021

@nafka0483 dnes 4. den.. skor si myslim, že som mohla mať cystu, netusim, ake su priznaky pri prasknuti

zuzkacik4
27. apr 2021

Podla mna nie si tehotna a priznaky pred MS bol len PMS..

nafka0483
27. apr 2021

Mohla to byt cysta, mozno len hormonalna nerovnovaha, ktovie. Tehotenstvo je velmi nepravdepodobne, ale tak stava sa vselico, su aj velmi vynimocne pripady. Ale na 99,99% tehotna nebudes, to ked pochybujes, tak urob ten test.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre