Baby mam prosbu? test ukazuje 3 TT aj gynekológ potvrdil tehotenstvo len dlho sme na ultrazvuku hľadali niečo našli sme vačok v ňom ešte nič nie je objednal ma na 21 septembra
len moja otázka je pre čo ešte vo vačku nebolo nič vidieť kedy vám našiel v tom malom hrášku babo
neskutočne sme chceli babo a chceme len teraz mam strach
@silvinecka neboj, keď tam prídeš toho 21. už tam uvidíte aj fazuľku 🙂
ďakujem zo ❤
V takom skorom tt tam ani nema byt co viac vidiet 😉 preto sa na prve kontroly (za normalnych okolnosti) chodi az okolo 8tt aby uz bolo vidno "vsetko" aj akciu srdiecka. Na najblizsej kontrole toho uvidi urcite viac, neboj 😉🍀
@veronice no ja som šla na preventívnu kontrolu a zrazu a mešká mrcha a test pozitívny
@silvinecka môžeš sa tešiť na 21. 9 🙂 uvidíš už malinke, momentálne mohol vidieť tak akurát iba vysokú sliznicu :D
@silvinecka
1. Test ti neukazal 3tt, ale ze si 3 tyzdne tehotna, cize to je cca 5tt.
2. V takto skorom stadiu skutocne nie je vidno nic, ledva teda gestacny vak
3. Len v pokoji pockaj do dalsej kontroly, vtedy uz bude vidno vsetko co ma byt ;)
@nafka0483 no od dovolenky je to 3 týždne v tedy mi aj ukazovali plodne dni sne sa merali 5 tyždnou bola posledná menštruácia a ovuláciu som mala presne pred 3 ťyždňami a Clearbue ukazuje 2 - 3 tyždne
@silvinecka 3tt na teste znamená 3 TT od počatia.. Takže možno je to nejaký 5 tt ato ešte teda neuvidíš nič prvý krt mne bolo vidieť 6+7tt podľa SONA ale podľa ms by to bolo 7+5tt takže daj čas do 8tt je tam veľká šanca
@dadulamamula zlatá si Ďakujem
@nafka0483 ďakujem pekne
@silvinecka nemáš zač 🙂 ver ze bábätko tam je a pekne bude rásť
@dadulamamula dúfam že to tak bude
@silvinecka No ved presne to som ti vysvetlila. To, v ktorom tyzdni tehotenstva si sa pocita od poslednej menstruacie. Cize sa pocitaju aj prve dva tyzdne do ovulacie, kedy zena este realne tehotna nie je.
Test naopak, ukazuje tyzdne od oplodnenia. Cize ak ti teste ukazuje 3t (3 tyzdne, nie tt tehotenske tyzdne), tak 3 tyzdne od pocatia je 5 tyzden tehotenstva.
A v 5tt naozaj nemoze byt vidno na ultrazvuku viac ;)
@nafka0483 Ďakujem strašne som ostala smutná no nestrácam nádej počkám na toho 21 setembera
@silvinecka Ved vobec nemas byt z coho smutna a uz vobec nie stracat nadej, absolutne na to nemas dovod.
Nemozes chciet takto skoro vidiet nieco viac a potom byt smutna, zatial je vsetko ako ma byt - test mas pozitivny a gestacny vak vidno, nic viac teraz cakat nemozes.
@nafka0483 ved aj zlaty ujo doktor povedal že zatiaľ musíme počkať kym ten vačok našiel sa natrápil :D mini hrášok sa schováva
@silvinecka Prepac, ale kolko mas rokov?
@silvinecka u mna v 7 tt este nic nebolo vidno. Objednal ma o 2 tt a v 9 tt uz bolo vsetko ok.
Musis dat tomu cas 👌
@lienka.7 ok dík
moc baby len som ostala vystrašená veľmi veľmi túžime po dieťatku
@silvinecka Nadych, vydych a nastuduj si nieco ooplodneni, tehotenstve, citaj si postupne co sa odohrava v ktorom tyzdni a tak nebudes uplne zbytocne a neodovodnene vystrasena kvoli neznalosti.
Zopakujem otazku - kolko mas rokov?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
V 3tt viac ako gestacny vak ani neuvidí. Je to príliš skoro.