Prečo si kupujete Pepino?

22. apr 2022

Ženy, nejedna diskusia o tom, nejeden koment o tom, že pepine sa zhoršila kvalita. Robia falošné čiarky. Píše sa to pomaly v každej diskusií a i napriek tomu niektoré naschval kúpia tú značku.
Napíšeme aby ste vyskúšali inú značku a na druhé ráno dáte nový pepino test. Chápem, že chcete vidieť 2 čiarky ale čo z toho?

pribinak
22. apr 2022

Nemyslím si že je to problém testov, skôr niektorých “snaziliek”
Testujú sa 48 minút po sexe, naháňajú duchov, rozoberajú testy, merajú kanáliky a drážky, ocuracaju každý 5 minút 10 testov s cely deň tu dávajú testy a riešia neviditeľne koľajničky

Ja chápem že ženy túžia po bábätku, že dúfajú každý jeden mesiac, ale niekedy je to fakt zúfale

pribinak
22. apr 2022

Ale každej jednej zo srdca želám, aby sa stala matkou

ivetta1234
22. apr 2022

ešte by som možno dodala, že ich aj často podporujú podobné "vzívačky duchov" lebo asi tak 90% tých testov čo tu vidím sú podľa mňa negatívne ale ostatné ženy tam dobre že nevidia 3 čiarky 😀 a potom sa čudujú autorky že nakoniec nič z toho

autor
22. apr 2022

Presne ono podľa mňa na tom nieje nič tažké.
2 čiarky- pozit. 1 čiarka - negat. Neviem sa rozhodnúť - testujem znova o pár dní

ivetta1234
22. apr 2022

šak hej, ale mám taký pocit, že niekedy tu len ide o morálnu podporu, trochu optimizmu keď sa niekomu dlhodobo nedarí atď. aj keď neviem či to stojí zato...ale šak každému pomáha niečo iné

jaskolka
22. apr 2022

Hej, tiež myslím, že nie testy Pepino duchuju (nikdy v živote mi nijaký test neduchoval, bol bud pozitívny alebo negatívny), ale podobne ako vyššie píše, ženy často šialene až chcú vidieť dve čiarky, fotia testy z každého uhla, v negatíve, rozoberajú na x časti, pripadne fotia tak, že sa ani nedá nič vidieť (nechápem inak také fotky v tieni, či tme) a chcú len uistenie, že tam sú dve čiarky.
No keď raz nie sú, tak nie sú. A keď sú, tak sú. Hotovo. Nijake umenie v tom nie je.

majki_ki
22. apr 2022

Konečne to sem niekto napísal. Mne vôbec nevadí hľadanie duchov, ani časté testovanie, každá žena robí ako uzna za vhodné, ale presne nerozumiem, čo ženu vedie ku kúpe Pepina, keď je tu už miliónkrát spomenuté, že jednoducho aktuálne sú proste zlé. Škodia len samé sebe, lebo je to celkom nálož na psychiku - aj v prípade, že tehotné byť nechcú. Pritom cenovo porovnatelne testy majú ešte aj viac farbiva.

majki_ki
22. apr 2022

@jaskolka s týmto nesúhlasím, nikdy som duchov nepotrebovala hľadať, sama mám skúsenosť s týmito novými testami, tiež ukázali pozitivny výsledok a iný druh testu snehobiely - tehotná som nebola, naozaj sa jedná o vadnu šaržu v tomto prípade

kristinatop96
22. apr 2022

Moja skúsenosť - kúpila som si lacné testy Adiel see now 5ks v balení. Tak nejak sa tuším volaju? Keďže ms chodi nepravidelne, aby som mala preistotu do zálohy testy keby je treba. Zhodou okolností som si jeden spravila a sú to presne tie isté testy ako tie z dvojbalenia pepino. Maličké, úzke, zelené. Ale, žiadneho ducha som tam nemala, bol jasne negatívny. Akurát že som musela použiť hneď 2ks,kedze prvý bol rovno vadný a ani nenasal žiaden moc 🤷🏻‍♀️😁 takže, kvalita sama o sebe. No keby mi naozaj zalezi na tom, aby som bola tehotná, tiež sa prikláňam k tomu, že radšej kúpiť kvalitnejšie testy po 1ks. A rozoberanie, negatívy, úpravy a hľadanie nemožného je story sama o sebe. Súcítim s tými ženami, že je to frustrujúce a sú zúfalé, no toto rozhodne na psychike a "harmónii" na príchod tehotenstva nepridáva 🤷🏻‍♀️

veronika3110
22. apr 2022

mne sa ešte najviac paci, keď 20 žien napíše, ze ten test je negatívny a jedna napíše, ze ona tam dve čiarky vidí… autorka sa toho hneď chytí, lebo to je presne to, čo chcela počuť… a potom sa hnevá a uráža ostatne, čo nič nevideli, lebo veď je tam jasná druha čiarka 😁 tak keď je to tam take zreteľne, naco sa pyta? 🤦‍♀️😂

ivetta1234
22. apr 2022
banderaska29
22. apr 2022

Je to tak a tu je dôkaz, že tie testy stoja za ho*ienko 😀 ak chcem testovať, či som tehotná, bohužial už nie pepino testami. tie sú zradné.

tento test vyzerá,ako vyzerá ale tehotenstvo to nebolo

pribinak
22. apr 2022

@banderaska29 tento test je podľa mna jasne negatívny.

pribinak
22. apr 2022

@banderaska29 toto sú pozitívne testy

ivetta1234
22. apr 2022

@banderaska29 ten je podľa mňa negatívny takže ten vyšiel správne nie? ono treba aj kuknúť alebo prečítať akú majú citlivosť, niektoré testy ukážu pozitívne výsledky skôr ako iné, ja osobne nemám skúsenosti s Pepino testom ale možno niektoré ženy majú len nereálne očakávanie od tých testov, viď tá slečna čo si robila 4 testy než jej vôbec meškala (alebo teda nevedela kedy jej má prísť)

lusanko
22. apr 2022

@veronika3110 ja začínam byť alergická na "gratulujem", pričom test je nejasný, keby aj bol pozitívny, nikdy nie je istota, či sa to udrží v takom skorom týždni. Proste jasnovidky a vkladateľky falošných nádejí....

banderaska29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
banderaska29
22. apr 2022

@pribinak na teste ktory som ti odfotila su dve ružové paličky, jedna slabšia druhá silnejšia, pri citlivosti 10miu/ml je normálne že v prvý den meškania či v druhý den meškania je naozaj palička slabá. stačí sa dobre pozrieť. ten ktorý si sem odfotila ty je už meškanie minimálne 5 dňové a HCG V krvi silne prítomné. ja mám tento test ktorý som Ti odfotila odloženy a odfotim ti ho ešte raz proti svetlu, aby si videla dobre 🙂

ivetta1234
22. apr 2022

keď budem tehotná druhýkrát tak si nakúpim Pepino testy a budem robiť štatistiku 😎
ja som si robila v deň meškania a vyšli mi 2 čiarky jak oči, ale ja som si v lekárni vypýtala aj adekvátny test, nie všetky testy sú si rovné a preto sa treba poradiť alebo vyčkať

miskaska
22. apr 2022

Podľa mňa ich mnoho zien pouziva zbytocne skoro.

pribinak
22. apr 2022

@banderaska29 ja nepatrím k lovcom duchov, ani k podobným aktivistom, tvoj test je negatívny, je tam len 1 palička. Nič viac a nič menej
Môj test je 1 deň meškania menštruácie

thoughtfulweirdo
22. apr 2022

Tak ja medzi nijakých lovcov nepatrím, nepotrebovala som to zatiaľ, ale na teste, ktorý pridala @banderaska29 jasne vidím dve čiarky, aj bez rozkliknutia fotky. Jedna silná, druhá slabá, ale jasná, nie to, čo si ja predstavujem pod pojmom "duch". A teda, síce som si robila test naposledy skoro 2 roky dozadu, ale v návode bolo napísané, že intenzita čiarky nerozhoduje a bolo to tam aj nakreslené vo vysvetlivkach, že aj slabá druhá je pozitívny 🤷🏻‍♀️

adriannasvk
22. apr 2022

Tak ja som kupovala pepino lebo ich mali v potravinach a vysledok bol vzdy 100%,neviem od kedy su nekvalitne😅 ked bol negativny tak ani duch a ked pozitivny,tak slabsia ciarka pri prvom a pri druhom bola silnejsia ale urcite nikdy neboli rovnako silne obe... ale prehnane testovanie a stresovanie k tehotenstvu urcite nepomoze...🙄

banderaska29
22. apr 2022

@adriannasvk teraz sú nová edícia, tie teda jednoznačne niesu. Aj ja som sa o pepino test vedela vždy oprieť, ale tieto sú maximálne falošné.

banderaska29
22. apr 2022

@pribinak rozumiem, tu nejde o ducha, ale regulerne dve čiarky. Jedna je slabá druhá kontrolná. Tehotná som nebola, ale mala som rovnaký keď som tehotná bola. A nemusíš to loviť a ani byt agent 007 ci aktivistka😂

pribinak
22. apr 2022

@banderaska29 nechce sa mi to tu riešiť, ale toto je pre mna negatívny test. Fakt. Pozitívny je pre mna jasne koľajničky a nie toto.

Ale ako som napísala, želám každej ktorá po tom túži, aby sa stala mamou ❤️

banderaska29
22. apr 2022

@pribinak rozumiem, keby si ho videla naživo, sú dve ružové. žiaden tieň ani duch. Ja som sa nesnažila o bejby, ale meškali mi dva dni tak som si spravila. súbežne s týmto som urobila ďalšie testy a boli negatívne, úplne negatívne, čisté...tento test pre mňa osobne nie je spoľahlivý a nie je stopercentný .

kleopatra114
24. apr 2022

@banderaska29 ja som o týchto pepino testoch nevedela , beriem antikoncepciu,, ale raz sa mi podarilo vynechať dve tabletky z balenia. Deti mam uz “ dost “ , ďalšie neplánujeme . Idem na rtg, tak som si pre istotu kúpila testy a skoro ma vykotilo, keď som na oboch našla čiarky ako ty na svojom. Nechápem, prečo tútu vadnu sarzu nestiahnu z predaja. Tehotná nie som

nevenka
10. máj 2022

@banderaska29 vies co, teraz kamoska riesila, ci je teho alebo nie. A presne tieto testy kupila, tak sme porovnavali. Livsane 26 DC slabucka ruzova ciarka jej muz povedal, ze to je nic, ona sa nastvala na neho doslova, ze jak nevidi 😆. Ale Pepino riadnejsia ciarka. 28 DC uz Pepino svietil krasnymi dvoma ciarkami a Livsane stale taky slaby a taktiez Top test, na tom nebolo vidno skoro nic. Uz ale nemam tie fotky, som to vymazala. Potom si robila este jeden na 29 DC a tie mi poslala, este ich mam, strasne sa s nou tesim, dlhsie sa im nedarilo.
Ale mne tiez robili ducha tie Pepino, ale ocividne su dost citlive stale, ked ako jeden z prvych jej riadne ukazal ciarky 🤔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre