Prečo sa to stále deje?

31. máj 2023

Ahojte. preco sa mi to deje dobrezenie kazdy druhy treti mesiac, ze si spravim test, hura vyjde pozitivny, idem spať, ráno robim test a je biely ako stena a potom to uz tak aoj ostane a pride mi ms. UZ 2 ROKY. ja ked uz uvidim ciarku. na teste uz len mavnem rukou. tolko pozitivnych testov co som.mala ja.za zivot nemal.asi nikto. preco sa toto deje? teraz naposledy predvcerom- 3 pozitivne testy a dnes kompletná do očí bijúca beloba. uz ma to ani nenaserie prisaham.

anjelik107
31. máj 2023

Prestan si robiť testy tak skoro. Urob si ho až keď budeš dlhšiu dobu cítiť, že si v tom. Hotovo

pondelok01
31. máj 2023

Nemas nejake vadne testy? Ciarka nezmizne z vecera do rana do snehobiela, aj pri biochemickom tie ciarky slabnu postupne. Nemas fotku tych pozitivnych testov?

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deana100
31. máj 2023

chceš ostať tehotná kúpiť vitamíny Febibion 1 a kotvičnik kvapkách dostaneš kúpiť Bio... obchode a netreba si robiť ustavične tehotenské testy vyhodiť s hlavy a fungovať. a príde to samo.

akanka
31. máj 2023

A doktorovi si to spomínala? Možno máš malo progesteronu a za každým je biochemicke. Ja som to mala minulý mesiac tak a tento cyklus som dostala utrogestan ale aj tak nič stoho.

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akanka
31. máj 2023

@sella38 mne to rýchlo kleslo asi ako komu. Ja som mala v prvý deň ms ešte ciarku a druhy deň už bol biely.

thereisabear
31. máj 2023

Podla mňa to môže byť biochemické, riešila by som to s lekárom. Mne sa to stalo, ale iba dvakrát.

tinkavvv
31. máj 2023

Hadam si to po dvoch rokoch riesila aj s lekarom.

bejka90
31. máj 2023

Mozno sa ti tvoria cysty, ktore ukazu pozitivny test a s ms sa vyplavia... ale to len nahlas uvazujem, lebo viem ze cysty ukazu 2 ciarky

jana0215
31. máj 2023

@sella38 mne takto zmizla čiarka tiež zo dňa na deň... záleží asi aj od množstva farbiva na teste, ak je jeden deň výrazná čiarka a potom nič..

Autorka, určite komunikuj s gynekológom, 2 roky sú už dosť dlho, hlavne ak si mala viac takýchto skúseností, mali by ťa poriadne vyšetriť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre