Ahojte. preco sa mi to deje dobrezenie kazdy druhy treti mesiac, ze si spravim test, hura vyjde pozitivny, idem spať, ráno robim test a je biely ako stena a potom to uz tak aoj ostane a pride mi ms. UZ 2 ROKY. ja ked uz uvidim ciarku. na teste uz len mavnem rukou. tolko pozitivnych testov co som.mala ja.za zivot nemal.asi nikto. preco sa toto deje? teraz naposledy predvcerom- 3 pozitivne testy a dnes kompletná do očí bijúca beloba. uz ma to ani nenaserie prisaham.
Nemas nejake vadne testy? Ciarka nezmizne z vecera do rana do snehobiela, aj pri biochemickom tie ciarky slabnu postupne. Nemas fotku tych pozitivnych testov?
chceš ostať tehotná kúpiť vitamíny Febibion 1 a kotvičnik kvapkách dostaneš kúpiť Bio... obchode a netreba si robiť ustavične tehotenské testy vyhodiť s hlavy a fungovať. a príde to samo.
A doktorovi si to spomínala? Možno máš malo progesteronu a za každým je biochemicke. Ja som to mala minulý mesiac tak a tento cyklus som dostala utrogestan ale aj tak nič stoho.
Podla mňa to môže byť biochemické, riešila by som to s lekárom. Mne sa to stalo, ale iba dvakrát.
Hadam si to po dvoch rokoch riesila aj s lekarom.
Mozno sa ti tvoria cysty, ktore ukazu pozitivny test a s ms sa vyplavia... ale to len nahlas uvazujem, lebo viem ze cysty ukazu 2 ciarky
@sella38 mne takto zmizla čiarka tiež zo dňa na deň... záleží asi aj od množstva farbiva na teste, ak je jeden deň výrazná čiarka a potom nič..
Autorka, určite komunikuj s gynekológom, 2 roky sú už dosť dlho, hlavne ak si mala viac takýchto skúseností, mali by ťa poriadne vyšetriť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prestan si robiť testy tak skoro. Urob si ho až keď budeš dlhšiu dobu cítiť, že si v tom. Hotovo