Neviete prečo pepino testy neukazujú ani kontrolnu čiarku?
Ďakujem
Máš asi chybný test
@kessica87 tak asi tak to myslí, že test namočila a neukázal sa ani kontrolná čiarka. Chapem ze sa chces pochváliť, aj ti gratulujeme, ale otázka bola iná...
@snazilka_bio_mamka áno ani jednu čiarku neukázal. Žiaľ veľa x nemám možnosť kúpiť iný test a toto je už 4ty čo ukázal nič celé biele . A to idem podľa návodu. Nechápem ako môžu byť tak nekvalitné testy nie sú ani lacné.2.35€ stojí 2ks a tie intime 1.69€. A tie sú fajn
možno blbá otázka, ale namáčaš správnu stranu?
@snazilka_bio_mamka áno jasné pozerám aj že či som v limite tej čiarky " Max"
@snazilka_bio_mamka a držím do5 sekund
odfotiš mi to ?
Skus to podrzat dlhsie ako 5 sekund aj ked v navode rak pise ja ked som tak drzala tak takisto nic neukazalo akoby malo natahalo ak ppdrzis dlhsie tak sa nataha isto...
@snazilka_bio_mamka chváliť sa nechcem ani nemusím.... zmazala som ju aby som zase niekoho nepobúrila.
Ja to drzim namocene dlhsie ako 5sec takze asi tam bude problem,nedostatocne sa test napije
Ja som drzala kym nezacalo napijat moc - akoby som nevidela ako to cele zacina nasiakovat a ruzoviet ta cast kde sa postupne objavi ciarka/ciarky
Drz to dovtedy, kým nezačne pomaly ružoviet, to je znak, že si "nataha" moc. Až potom vyber a nechaj zaschnúť. Lebo zrejme krátko držíš namočené, nemyslím, že by všetky testy boli chybne.
ja si tiež myslím, že 5 sekund je málo
@kessica87 nepoburila si nikoho, len to bolo odveci a mimo otázky autorky
Ďakujem. Išla som podľa návodu tam bolo 3-5 sekúnd. Tak skúsim dlhšie,vdaka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.