Prečo niektoré tehotenské testy duchujú?

3. apr 2023

Preco vlastne niektore testy robia duchov ? Alebo je na nich vidno kanaliky a potom sa niektore zeny tesia a potom su sklamane ?

pabla99
3. apr 2023

Na toto môžem jedine napísať, že je rozumnejšie si robiť testy až keď mešká MS napr. 2 - 3 dni. (Presne kvôli spomínaným duchom a kanálikom). Mohla si si všimnúť, že veľa žien sa testuje už 9-10 dni DPO..zjaví sa nejaký duch alebo kanálik, berú to ako hotovú vec že sa zadarilo..
Každá sa potom následne teší, príde MS a veľké sklamanie…
Ja to chápem na druhej strane, že tá nedočkavost je obrovská a každá chce vedieť čo najskôr či sa zadarilo, ale.. trpezlivosť ruže prináša 🌹
Inak čo sa týka tvojej otázky prečo to robia testy.. čo ja viem.. podľa mna sú proste nekvalitne, lacné, keď už si robiť tehu testy tak hlavne nie pepino, ktoré kúpiš aj pri pokladniach v obchode..
Samozrejme toto je len môj názor a nech si každá robí čo chce 🙂 aj tak sa tu každá učíme na vlastných chybách ..
ži a nechaj žiť, prajem krásny deň

zabka79
3. apr 2023

Ja som.si v zivote robila 3 testy vsetky boli duchy a veru som bola aj tehotna vo vsetkych pripadoch.

autor
3. apr 2023

@zabka79 len teraz nejak tu casto vidim ze pridavaju take testy a nic z toho potom nie je

floki1994
3. apr 2023

Tak vo vela pripadoch sa testuje skoro a MS nasledne pride lebo ide o biochemicke napriklad..ja som za cely zivot zatial testovala vzfy ked mi meskala MS a ukazali mi testy vzdy spravne a to dokonca aj pepino ;)

zuza265
3. apr 2023

Niekedy je to pre zeny vytuzene. Dlhorocna snaha … musi to byt narocne. Niektore potrebuju cim skor nasadit lieky a potrebuju o tehotenstve vediet cim skor🙏🏼 a niekedy je to netrpezlivost. Ale teda ak to niekomu prekaza, je okej neotvorit tu temu a ist dalej🙏🏼♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre