Prečo nemám menštruáciu?

habovka91103
13. mar 2014

Dievky prosím zachráňte ma !
Od januára do polky februára som bola na silných antibiotikách kvôli zápalu obličiek, prvé dva týždne na vnútrožilových. Po doužívaní som dostala vaginálnu mykózu, dočítala som sa, že z tých antibiotík, tak som zbehla len do lekárne kúpiť si Canesten Combi Gyn, nakoľko som nebola doma. Tableta mi pekne zabrala, asi dva dni som používala krém a bolo všetko v poriadku. Asi o týždeň som doužívala HAK a mala som týždeň bez, kedy by sa mala dostaviť menštruácia. Príznaky aj boli, ale ona bola lenivá a neprišla vôbec, ani len špinenie. Pokračovala som teda v braní HAK normálne, že možno kvôli tej mykóze neprišla, že bude o mesiac silnejšia. Teraz v nedeľu som dobrala tabletky, bolesti mám aj všetko s tým spojené, ale menštruácia zasa nikde. Robila som si asi tri tehotenské testy, jeden aj dnes ráno, ale stále negatívne. Prečo preboha nemám menštruáciu ? Máte nejaké skúsenosti ? ďakujem ☹

jajka71
13. mar 2014

ja by som kontaktovala gynekologa/gynekologicku, na tvojom mieste, aby sa predislo spekulaciam, je potrebne vylucit hormonalne priciny, zrejme ti zoberu krv, urobia sono, alebo poslu rovno na endokrinologiu, aby sa zistila pricina vynechania menstruacie:(

maribell
13. mar 2014

rozhodne chod ku gynekologovi .. my tu budeme iba hadat 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre