Ahojte, neviem si to vysvetliť. Mam rocneho syna, ktorého kojim a zopakovala sa mi dvakrát táto situácia. Prvýkrát keď mal styri mesiace mi kazetový mamatest ukázal normálne viditelne jasne dve čiarky, možno nie kolajnice ale proste to boli normálne ciarky, tehotna som nebola. Syn má rok a mamatest tentokrat ten pasikovy mi ukázal dve ciarky zase. Ostatne testy sú snehobiele. O dva týždne idem k dr, ale dalsich 5testov inej značky je negativnych. Ja nechapem...menstruaciu stále nemám, takže o nejakej biochemickej gravidite sa tiež neda hovoriť. Prečo sa toto stane? Chybný test? Alebo moje telo produkuje len tak hcg? Ja nechapem. Žiadne gynekologické ťažkosti nemám ani iné ktoré by mohli spôsobovať pozitivitu. Taktiež neberiem žiadne lieky ktoré by mohli ovplyvniť výsledok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, Neviem či to pomôže ale mamatesty dosť často " duchuju " , ukazujú druhú čiarku aj v prípade negatívneho výsledku