Prečo mi jeden jediný test vyšiel pozitivne?

19. nov 2023

Skusala som v rôznom casovom obdobi asi 10 testov, rôzny výrobcovia. Všetky snehobiele až na jeden jediny na ktorom bola uplne normálna viditeľná čiarka, žiaden duch. Biochemicke tehotenstvo to nebolo keďže kojim a menstruacia som nedostala potom. To výrobcovia robia nekvalitne testy?

smutka22
19. nov 2023

Ano robia, hlavne keď som si robila tie pepino testy, tie mi ukazovali čiarky a potom keď som si spravila clearblue tak nič 🤷🏼‍♀️

autor
19. nov 2023

No ja to nechapem fakt, neviem na co sa to vyraba potom

majamat
19. nov 2023

neviem aky si mala ten test,a le tu sa za pozitivny povazuje duch. to nei je o zlych testoch, to je zhodnoteni testu. opakovane su testy nespravne zhodnocovane. test nikdy nebude 100%-tny. urcite je realna sanca, ze to farbivo sa uvolni, aj ked sa o tehu nejedna. neviem preco, ale tak ako sas tava pri hocicom inom, ze danu situaciiu nevyvolava len jeden podnet, tak zrejme je to tak aj s testami.

cize v pripade, ze vysiel duch, treba testovat znovu. aj velmi slaba ciarka je neista, aj potom treba znovu otestovat. jednoducho testovat, kym nie je ciarka silna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre