Ahojte. Som tu uz dlhe roky, ale nechcem aby niektorí vedeli, ze toto riešim, preto anonymne.
Snažíme sa o dieťatko dlhé roky, v poslednom čase mávam taketo tehotenske testy, ale tehotná nie som. Test robim ked mešká MS.
Su to nejake chybné alebo to mam riešiť s Dr?
Nemate skúsenosť?
Ďakujem
A nemôže ísť o biochemické? Proste test ti aj ukáže čiarku, ale jednoducho zárodok sa neudrží a príde ti potom s oneskorením menštruácia
Stáva sa to veľa ženám, ak netestuju, berú to proste len ako oneskorenú menštruáciu.
Ak sa snažíte ako vieš ze niesi tehotná?
A môže to byť aj cysta alebo aj nejaké vážne ochorenie aj ďalšie veci ako chybný test ale keď to ukazuje viacero testov tak to len tak nebude..odpoveď ti dá doktor
Suhlasim, ze to moze byt cysta. Skusila by som vysetrenie u lekara
Tak mozno tehotna si par dni, no potom sa spusti menzes a v ramci neho sa oplodnene vajicko vyplavi. Ako pisu baby vola sa to biochemicke tehotenstvo. A vlastne podla coho vies ze tehotna nie si? Spusti sa Ti potom menzes?
tiež myslím, že cysta..
každý mesiac biochemické, to mi nepríde veľmi reálne, žeby sa vajíčko naozaj oplodnilo každý mesiac..
A si si na 100% ista že nie si tehotná? Veď aj keď si tehotná môžeš mat ms. Poznám niekoľko žien ktoré to takto mali. Zasla by som za lekárom
@sajmonka_1216 cysta by jej neukázala pozitívny test. Ja som si tiež robila niekoľko testov, nebol ani jeden pozitívny a ms meškala. To bola cysta. Ja si skôr myslím že autorka je tehotná
@gabika0825 ja som tiež mala cysty, hoci som si nikdy nerobila testy, ale vidím to často v snažilkovských skupinách, kde to nakoniec sú cysty.. no samozrejme že to nemusí byť autorkin prípad
@zenulkaaa ano, potom pride menzes. Teraz napr este neprisiel, ale ostatne testy, co som robila su negativne. Takze cakam kedy MS príde.
@gabika0825 jeden ten test je par mesiacov dozadu, potom vsetko normalne a teraz zas taky test. Ostatné (aj digitalny) boli negatívne.
Ihned na sono, podla mna to bude cysta alebo nieco podobne v tej oblasti. To robi tiez hcg
uz som to tu viackrat pisala, denodenne su tu taketo podobne testy. casto su tieto testy falosne pozitivne, testy proste v poslednej dobe mimoriadne duchuju.
dala som si minule namahu a pozrela som si tieto prispevky.
nasla som pozitivne testy, kde bola slaba ciarka,a le jasne viditelna, bola tedy silnejsia,a ko ta tvoja. a vysledok bol 12x tehu, 1x o tehu neslo ( pripadne mohlo byt biochemicke ) a asi 7x neviem vysledok.
no a nasla som aj kopec testov podobnych tvojmu, cize vyslovene duch, ktory vidi bud autorka fotky, alebo trosku vidime aj my.
z toho 0x tehu, 32xo tehu neslo ( smaozrejme mohli tam byt aj nejake biochemicke ) a 11x neviem.
a to som pozrela len od 1.5 - zaciatku juna ( uz neviem ci do 7.6.)
z toho vypylva, ze takyto vysledok bol vecsinou duchujuci test a vacsinou o tehu vobec neslo.
da sa to vyriesit 2 sposobmi:
- skusit dixi test, zda sa ze su naozaj presnejsie
- testovat neskor znovu
Mne vyšli takéto počas 7 mesiacov v 3 cykloch :( a potom zničoho nič prišla :( ani PMS nebolo len takýto testík a potom prišla
@damia22 velmi podobne. Ziadne PMS, a tiez tak časovo cca. Idem to riešiť s Mudr.
och, malo byt digi test, zle som to napisala
Daj vedieť kľudne aj do správy 🙂 Keď som nemala PMS a ani pocity ako pred MS tak práve vtedy mi vyšli takto testy. Dr. tvrdí že je všetko vo vnútri ok aj vaječníky. Môj osobný pocit je že išlo o biochemické ktoré sa neujalo a aj to asi pri cykloch z pravého vaječníka. Uvidíme tento mesiac.
@damia22 MS prišla už, tak ako aj v predchadzajucich pripadoch. Tiež myslim, ze to bude asi biochemické. Objednam sa urcite k Dr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zmeniť značku testov si skúšala?