Prečo ma po trojdňovej menštruácii bolí v podbrušku?

manucao
10. sep 2013

Zeny..nechcem si nic nahovarat..lebo som sa uz viackrat popalila..uverila som svojej nadeji,ze sa nam to uz podarilo a mrcha dorazila a silnaa.. a to sa opakovala stale pocas roka a pol..no teraz od cca 10.8 ako mi skoncila predposledna mrcha sa citim divne..august bol pre mna strasne divny..zvracanie,unava,z roboty som si musela lahnut pospat..stale napinanie na zvracanie ked som sa napila rano len vody..a celkovo pobolievanie v podbrusku..potom prisla mrcha,ale len tri dni a slabsia..ovela ako inokedy..a po nej,ked mi skoncila,tam v podbrusku pobolieva,ale pridali sa aj prsia..kto.citim take tazsie..a cu zilovate...Test som si obila,este v 15 den cyklu,ale bol negativny..dnes je 35 DC a neviem..ci mam testovat..ja viem,ze aspon budem vediet na com som,ale aj tak..sklamanie je velmi potom bolestive...Mali ste niektora z vas take pocity po skonceni mrchy...???Dakujem

cerez
10. sep 2013

Viem aké sú to pocity sklamania, ale vždy je tu ale. Zájdi si radšej k ženskému, on ti to povie na 100%. Ja ti držím palce! Ináč, koľké dievčatá mali menzes a predsa boli tehotné.

hviezdicka111
10. sep 2013

ak to bolo slabsie krvacanie tak mozes byt tehotna, nebola by si prva, ani posledna...ved otestuj a uvids 🙂 pripadne zbehni ku gyn, ten ti povie presne 🙂

zanettta6
11. sep 2013

@manucao-poznam take pocity,aj marne nadeje ked chce clovek tomu uverit,ze KONECNE SA NAM TO PODARILO a zrazu pride ta mrcha a radost je fuc,no len sa nachystat psych.na vysledok ci pozitiv alebo negativ ,nech uz vies na com si..drzkaj sa😉

michellka85
11. sep 2013

na jednej strane to moze byt viroza, alebo proste psychika 😒 ale na druhej strane: 😉 ja som to nijak nesledovala a zrazu som sa citila divne.. a tak som si hned ako som mala dostat robila test.. a vysiel 😎 prajem Ti nech Ti maly poklad zanedlo tiez vyhadzuje veci z postielky a potom sa trepe za nimi 😀 😀 😀 musim ist 😝

andelok
11. sep 2013

Mne sa rovnako ako popisujes ty prejavilo tehotenstvo (okrem zvracania). Prisiel menzes, normalne som si dala vlozku, ale bolo to take slabe o nicom...tri dni. Ako keby sa len rozbiehal a nakoniec prestal. A potom prisla strasna bolest prs, nemohla som sa ich ani dotknut. To uz som vedela, ze je nieco vo veci a robila som si test 🙂 Skus otestovat..mozno budes sklamana, ale zas sklamana by si zrejme bola,aj keby si dostala dalsi menzes. Kludne mozes byt aj tehotna, drzim palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre