Ahojte, na teste som nasla dve II a menzes mi meska tyzden, cize asi som tehot. Avsak vobec ma nebolia prsia ako skoro kazda pise ze ju bolili. Ani naliate, nic.. Bojim sa nech je vsetko ok. Je tu niektora, ktoru tiez vobec neboleli na zaciatku?dakujem
@natalia_r mna neboleli. To nemozes tak brat predsa, niektora grca, niektora vobec, je to strašne subjektivne.
mna tiez vobec neboleli. priznaky si neporovnavaj, lebo sa zblaznis, poznam baby ktorym za cele tehu nebolo absolutne nic, keby nemaju brucho ani nevedia ze pojdu rodit. ja som mala tiez rozne priznaky prve tehu a toto.
Každá žena má iné príznaky, vôbec sa neporovnavaj.
Pri treťom tehu som nemala vôbec žiadne príznaky...
heh budz rada, ze ta nebolia, to nie je chyba, niektore zienky nemaju ziadne priznaky a to by som povedala, ze sa da povazovat za iste vitazstvo
Mňa tiež vôbec neboleli,prišlo to nejak v treťom mesiaci až
@natalia_r mňa začali pobolievať, podotýkam že len pobolievať, až v nejakom 7,8 týždni. A len pobolievaju do teraz. Max. bradavky teraz bolia. A do teraz nosím tú istú podprsenku a to som v 29tt. Vôbec nič nenarastli, stále sú mini 😂 tiež všade píšu že minimálne o 2 čísla sa zväčšia. Takže nie všetko platí pre každú ženu 🙃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalia_r Nemesis ta boliet prsia , Mozu ta zacat boliet neskor alebo citit pnutie alebo aj vobec