Prečo čiaročka slabne?

baskaaa21
14. aug 2020

Ahojte 😊 chcem sa spýtať... Ráno som si robila test zn. Plus lekáreň komfort a boli tam jasne 2 ciarky a večer som si spravila ďalšie 2 zo zvedavosti 1. Digitálny a druhy pepino kde vsak ukázalo slabšiu čiarku. Je to asi skor testom nie mnou že? 😁 Lebo termín u Dr. Mi dali az 25.8 tak som nedočkava ci je všetko v poriadku 🙊❤️

hettinka
14. aug 2020

@baskaaa21 najvyššia koncentrácia HCG je v rannom moci. Preto sú večer čiarky slabšie.
Ale všetky máš pozitívne. K lekárovi utekaj iba ak by si dostala silne bolesti, alebo krvácanie.

miskamichalka
14. aug 2020

@baskaaa21 presne tak. Ak si robila vecer je to tym. Vsade pri testoch sa pise, ze je potrebny ranny moc. Vyzera to byt vsetko Ok 🙂 drzim Vam palce. Tie testy krasne svietia ;)

baskaaa21
autor
14. aug 2020

Ďakujem krásne! Bolesti nemam len take tlaky ako pred MS ale že vkuse 🙈ale to je vraj normálne

miskamichalka
14. aug 2020

@baskaaa21 je to normalne, ja som mala krce. Maternica sa uz pripravuje na velky rast a uz sa roztahuje. Bud v pohodicke 🙂 to je teraz najdolezitejsie

baskaaa21
autor
14. aug 2020

Ďakujem 😇 aaaa neviete prečo mi dali termín až o 2 tyzdne? 🙄

iwesska
14. aug 2020

Naco je dobre sa takto stresovat a 3x denne sa testovat? Si myslis,ze ak rano ti ukaze,ze tehotna si,vecer uz nebudes? Ked uz sa chces pozorovat,tak to rob kazde dva dni ako rastie HCG a nie 3x do dna.
A preto ta objednali o 2tt,lebo nic tam aj tak skor neuvidi

veronice
14. aug 2020

@baskaaa21 lebo skor by na sone aj tak nebolo nic vidno a zbytocne by si sa vystresovala 😉 hlavne klud a uz netestuj 🙂👍

baskaaa21
autor
14. aug 2020

@iwesska haha ja sa nestresujem vôbec 🤣 len to nebolo plánované a prvý test som mala doma dlhšie, na základe neho som to oznamila priatelovi a ten chcel vidieť ďalšie 😁 zároveň som chcela ten digitálny aby sme cca vedeli v akom týždni som 🙂 skôr to bolo z radosti 🙂

iwesska
14. aug 2020

@baskaaa21 No hej,len mohla si si ho nechat na rano,lebo z vecerneho mocu sa nerobi. A potom mas zbytocne cervicka pochybnosti😉

kristina100
14. aug 2020

Ja som tam mala mala som sponatanny potrat ked mal syn 15 m
. Potrat som mala spontanny a o tyzden som znova otehotnela planovane ..vserky 3
Mam dievcatko bude mat 2 roky A syn 4

andreal1
14. aug 2020

Nieje to len o moci. Robila si si tri rozne znacky testou najlepsie je na tieto porovnavacky robit jeden typ. No vsade je jednoznacne ze tehotna si preto sa nestrachuj ale raduj. Termin u gyn ti dali uplne v normalnom casovom rozpati, zbytocne by si chodila skor tvoj lekar by nevidel to co potrebuje vidiet a ty by si bola zbytocne vystresovana... Takto uvidi aj plod a v najlepsom pripade aj akciu srdiecka.Gratulujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre