Ahojte
Mali ste niektorá ako príznak tehu precitlivenosť?
Ja neviem čo je som nou, no od rána by som vedela zabíjať. Pre nič za nič. Teraz večer mi muž povedal, že zajtra musí skočiť do Rakúska pre niečo a ja som sa rozplakala, že odchádza.
Toto vôbec nie som ja. Ani PMS takéto nezvyknem mať 😃 samozrejme, môže sa to zmeniť a možno teraz to mám ako PMS, no skôr ma zaujíma či ste to mali ako príznak tehu?
Osobne taku skusenost nemam, ale kamaratka taka bola, tu rozplakalo pomaly vsetko, ked bola tehotna, aj to ked som jej na narodeniny prisla zavinsovat a pritom som tak chodila kazdy rok 😀
Ale jaaasnee, ja som bola napríklad ešte k tomu aj strašne neohrabaná takže ruka v ruke to išlo spolu. Niečo mi spadlo alebo som pokazila a už som nad tým plakala 🤣 doteraz si pamätám ako som večer upratovala hrnce do chladničky a pokrievka z tlakového hrnca sa mi zošmykla a spadla na nohu. Tak som sedela na zemi medzi hrncami a revala že som nemehlo lebo sa odlomil kúsok nepodstatného plastu z pokrievky 😄 šteniatka a mačiatka na ulici boli samozrejmosť že budem revať, proste čím väčšia absurdita tým horšie
Jasne, ja som plakala kvoli tomu, ze sa mi nepodarilo ulozit riad na umyvanie tak, ako som chcela. To bol prvy naznak este pred pozitivnym testom. Vtedy som zacala tusit, ze nieco nie je s kostolnym poriadkom. A v podstate cele tehotenstvo som prerevala kvoli hlupostiam.
Jaa som preplakala celé dni lebo som telefonovala s mamou a to spolu volavame každý večer taký rituál 🤣 vtedy som plakala každý jeden hovor a manžel išiel do prace a plakala som Lebo ide do roboty a že má nemá rad😀😀😀😀
@kikinka123456 jooj presne aj ja teraz, keď muž, že skočí do Rakúska zajtra. Ako ide len niečo vybaviť a za pár hod. je späť ale ja som sa rozplakala, že nechcem aby odišiel🤣 sa na mňa pozeral či som normálna, že od rána sa nadýchnuť nemôže lebo idem vybuchnúť a teraz plačem lebo ide na pár hodín preč 🤣🤷🏼♀️
No a moj pracuje u nás c mesze asi 7 min od domu🤦🏼♀️😂😂😂
No, zajtra je aj v at sviatok, takze vsetko bude zatvorene🤭
Akurat som v inej teme pisala, ze v tretom tehu este pred ms som sa rozrevala v robote kvoli pripalenej hrianke... Bola som extremne nervna ten tyzden a ako sa blizil datum ocakavanej ms, tak to bolo horsie a horsie, stale som dufala, ze to bude pms, ale toto ma utvrdilo, ze zrejme nie a dorazila ma kamoska na dalsi den s fotkou jej tehu testu... To som uz vedela, ze toto pms nebude... Rozdiel medzi detmi mame 12 dni😂
Nie, nemala som to
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pri treťom tehotenstve som sa rozplakala v nákupnom centre pri pohľade na tancujúce deti... Mužovi bolo hneď jasné koľká bije 😂 zo začiatku som bola veľmi rozcítená pri každom tehotenstve