Ahojte žienky.
Tri mesiace sa snažíme o bábätko. Tento cyklus mi druhy den mešká menzes, od 17DC som 10 dni brala Duphaston, no menzes mi zatial neprišiel, aj ked kŕče v bruchu mam uz vyše týždňa. Aj prsia ma bolia.
Lenže od vcera mam nádchu a dnes uz aj teplotu 37,6.. Teraz neviem, ci mam ist v pondelok obvodnej, alebo ku gynekológovi alebo proste cakat.
Napíšte mi, prosim, Vas názor. Som z toho nešťastná 😔
Dakujem Ti! 🙂 Chcem si ist kupit test, len sa bojim sklamania. A hlavne, ci prechladnutie nemoze skreslit výsledok na falošne pozitívny. Prvy mesiac, co sme sa snažili, som brala INOFOLIC a vyšli mi dva pozitivne testy. Ked som bola na ober krvi, ten bol negatívny.
Vies test este nemusi byt pozitivny, je to skoro. Ja som mala dve ciarky vzdy az po tzydni meskania. Prechladnutie ani lieky ako paralen a kvapky do nosa urcite nespravia falosne pozitivny test. Skus teply caj daj si kludne viac C vitaminu, zinok. /brala som cele tehu 15mg zinku kazdy den a vit C kludne 500-1000mg/ a nebola som ani raz chora/. Preplachuj nos slanou vodou. A oddychuj, viroza prejde len jej daj cas😉
Manžel mi dnes kúpil zinok, ale az forte balenie, ktoré obsahuje 25mg, snad to nie je príliš. Nevydržala som a urobila dnes test. S nižšou citlivosťou (nie 10 ale 25) a dokonca ani nie z raného mocu a je pozitívny 😊 Zajtra uz aj volám gynekológovi. Len nech mi choroba prejde.
Super gratulujem. Tak prijemne tehulkovanie a skore uzdravenie🙂
Ďakujem 😊
na prechladnutie pocas tehotenstva je lesie vyhnut sa liekom a skusit nejake z domacich rad:
http://www.damskyweb.sk/7-overenych-rad-ako-sa-...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus si spravit test. Ak by si aj bola tehotna, bezne lieky na nadchu mozes kludne, paralen aj nejaky spray do nosa. To neublizi😉 Ak by bola vysoka horucka tak chod k obvodnej, jedine vysoka horucka a chripka moze plodu uskodit. Bezne prechladnutie nevadi.