Prázdny gestačný vak

olivia1212
16. feb 2024

Ahojte , idem si k Vám pre možné skúsenosti.

HCG 3tt 300, 4 tt 3000. V 7+2. Prazdny gestacny vak a ultrazvuk vyzerá na 5tt. Cakanie ďalší týždeň na potvrdenie tehu alebo embryomola.

Ma niekto podobnú skúsenosť a dopadlo to dobre alebo očakávať už iba to najhoršie?

zuza265
16. feb 2024

Nemas tie tyzdne posunute?🤗 ze 3tt by mal byt asi 5 tt predpokladam a 4 tt bude realne 6 tt. Pocita sa to od poslednej menstruacie. Avsak silno drzim palce❤️ tuto skusenost nemam

ivana3111
16. feb 2024

@olivia1212 určite ešte počkať a hlavne nestresuj... mňa tak dodzubali dokonca som išla na kyretaz a tam sa predtým na kontrole zistilo,že je tam baby aj s vekom ale z toho stresu okolo som napokon spontánne potratila. Takže kľud a vydržať a nepocuvat bludy podľa tabuliek. Kľudne môžeš mať posunutu ovulaciu

javoska
16. feb 2024

@olivia1212 ja ti odporúčam neupínať sa nato, že to bude dobré. Mám to za sebou nedávno. A radím ti, ak sa dá a teda bude to uzavreté ako anembryomola, tak sa neplašiť hneď na kyret. Počkať na odkrvácanie samo. Ak je to vekovo 5tt tak to viac ako pravdepodobne odíde samo. A po samočistení môžeš otehotnieť hneď, kdežto po kyrete sa odporúča pauza niekoľko mesiacov.

domcatko1811
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domcatko1811
11. mar 2024

@olivia1212 ahoj, ako si teda na tom prosím ťa? Ja som totiž teraz podobne tak, ako si písala toho 16.2.

naty385
24. júl 2024

@javoska Mozem sa opýtať, ako dlho trvalo rozkrvácanie? My sme po embryotransfere, vysadila som všetky lieky a mam čakať, či sa do 10 dni spustí krvácanie. Ak nie, plánovať zákrok.

naty385
24. júl 2024

@domcatko1811 Dobrý deň, ako dlho vám trvalo rozkrvacanie ? Alebo ste boli na zákroku?

javoska
24. júl 2024

@naty385 no mne až za 3 týždne, boli sme s gynekológom proste dohodnutí, že budem trpezlivá....ale spustilo sa samé. Síce veľmi silné krvácanie až som musela ísť na pohotovosť, ale zvládla som to...všetko sa vyčistilo samé.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre