Baby potrebovala by som radu som ivf ket a transfer som mala 9,2 stale mam prazdny gestacny vacok bez zltkoveho telesa a hcg mi rastie naposledy som mala 44 129 a v pondelok ma poslali do nemocnice na kyretaz ale primar mi spravil vysetrenia a poslal domov. vraj este pockame kym rastie hcg a nemam krce a nespinim a teraz ma kazdy treti den kontroluju utz a hcg. je tu niekto s podobnym pripadom ako ja a skoncilo to dobre?
Mam to za sebou posledne vianoce.skor ci neskor zacnes spinit podla mna. ja som citila ze je zle ale lekari kym nemaju 99%istotu ze tam moze byt plod pockaju,inak by to mohlo byt nedajboze klasif.ako potrat kt.oni vykonali a za to by si ich ty mohla zalovat a oni by mohli mat veeela problemov.pre nich si tehotna zena a budu robit vsetko preto aby zachr.male;kym im to nepotvrdia opakovane odbery alebo tvoj zdrav.stav.
Uz si zalozila jednu temu o tom istom. Nik nema vestecku gulu, aby toto rozlustil (dalsia tema ti k tomu nepomoze).Dala som ti niekolko tipov a evidentne si ani jeden nezrealizovala. Naozaj neviem, co cakas 😒 To, ze u niekoho to dopadlo dobre alebo zle nemusi byt tvoj pripad.
Neviem aky je rozfiel medzi tehu po ivf ket ale ja som mala ovu 8.3 a teraz som 8+6 tt a babo ma 20mm na sone sa mrvilo tak si myslim ze by si uz tiez mala mat taky nalez .ja som o babo prisla v septemnri minuly rok v 6 tt vyzeralo vsetko O.K a v 10 tt sa zistilo ze uz 3 tyzdne nerastie nemala som ziadne bolesti ani spinenie a nevolnodti trvali stale vsetko vypadalo ako ukazkove tehu
AHoj, hcg vylucuje placenta, nie plod. Bohuzial, ja tuto skusenost mam a neskoncilo to dobre. HCG rastlo a plod nikde. Vola sa to anembryomola. Skoncilo to reviziou. 😒 Zelam vela sil.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie moja nic dobre ☹ Zvladnes to,ber to tak ze si otehotnela co je pozitivna sprava