Chcem sa spýtať.. 7.12. mi vyšiel clearblue že 1-2 týždne.. 13.12. na sono nebolo nič vidieť ...20.12. maličká dutinka.. potom o dva týždne 3.1. dutinka zväčšená ale prázdna. Plod nebolo vidieť. Podľa lekárky som v 6+ tak neviem.. a že je to zlé, lebo už mal byť plod... Že o týždeň mám prísť a rozhodne sa čo ďalej. No ako to ma chce poslať na kyret v 7 tydni? 🤦.. od 13.12 beriem aj progestanelle a femibion hneď ako mi vyšiel test. Úplne ma odrovnala.. teraz už sa ani tešiť nemôžem. Nič.... Myslíte že môže sa ukázať aj neskôr?
@zanetakovacsova ďakujem ❤️
@siusui Ahoj, určite je to pre teba ťažké byť v takej neistote. Môžeš sa s bábätkom rozprávať, dať si ruku na bruško a posielať mu čo najviac lásky. Tým mu pomôžeš pri jeho vývine. Veľakrát technika zlyhala, preto si skús zachovať pokoj💗 sila mysle robí divy
Aj vies kedy si mala ovulaciu? Ked Ti 7.12. vysiel pozitivny test, to si mohla byt cca 12-14dpo. to uz sa rata ako 4tt. ked si sla o tyzden toho 13.12. - cca 5tt. samozrejme este nic nebolo vidno. ale momentalne Ti to uz vychadza, ze by si mala byt priblizne 8tt, ale aj tam moze byt posun. velmi drzim palce aby sa babatko a srdiecko najblizsie ukazali. Krv Ti nahodou nebrali, aby zistili HCG?
ahoj mala som to tak isto malu bolo vidno az v 8 tt dovtedy len prazdny vak
@marsilea23 si milá, ďakujem ti 💚
@ilene22 8 týždeň to byť nemôže .. už aj skrz styk . Celé mi to nejako nevychádza.. ďakujem za povzbudenie. Nie krv mi vôbec nebrala.. aj banujem že som išla hneď, lebo ma to len viac stresuje. Ja chápem lekárku že radšej je asi pesimista...ale teraz nič iné nerobím len premýšľam a je mi do plaču z toho 😏
@siusui tehotenstvo sa pocita podla poslednej ms, ale znacne to skresli posunuta ovulacia.. ked Ti clearblue ukazal ze 1-2 tyzdne, to nie je tyzden tehotenstva ale od oplodnenie.. v case ms, ked si zena robi tehotensky test sa to uz vacsinou rata ako 4tt. samozrejme sonom sa neskor termin porodu upresni, nakolko nesedi vzdy podla poslednej ms.. hod si do tehotenskej kalkulacky, v ktorom tyzdni podla ms si. ja som u dr mala v 6tt a 3dni iba gestacny a zltkovy vak, potom o 2 tyzdne uz bolo vidiet babatko (plodik) aj akcia srdiecka. Drzim Ti palce, uvidis ako bude na najblizsej kontrole
@siusui veru išla si veľmi skoro a teraz sa zbytocne stresujes .. u niekoho v 6 týždni je naozaj len dutinka ...určite pred tým než tá poslw na kyret si pýtaj krvné testy na hcg ob deň kde pekne vidí či je to prosperujúce tehotenstvo alebo nie
. každopádne držím palce 🙏❤️🍀 nech sa bábätko objaví
Ahoj, ja som v oboch tehotenstvach bola u lekara v 6-7tt. Na sone bola len prazdna dutinka, predosly doktor sa vobec necudoval a terajsia lekarka mi este povedala ze som prisla zbytocne skoro. Pozrela sono a skonstatovala ze je to normalny nalez na 6 tyzden. Pri dcerke som mala posunutu ovu a aj bola stale mensia, teraz neviem kedy bola ovu ale maly mi krasne zodpoveda tyzdnu, uz aj predbieha. Zajtra zacinam 32tt. Neboj sa, bude to dobre, na babatko a srdiecko je este cas 🙂 drzim palce, musis verit❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@siusui nádej umiera posledná. ❤️ Držím palce a verím tomu že na ďalšej kontrole bude všetko ok. Tiež by sa mi ťažko tešilo ale musíte veriť 💚