Dobry den chcela by som sa opytat aka pravdepodobnost je ze tabletka po teda escaleppe zabrala ak som ju zobrala hodinu po nechranenom styku den pred ovulaciou
@nela6 takze myslis si ze tabeltka zabrala ano?
Mne zabrala aj 12h po
10r dozadu
myslite ze zabere aj dva dni pred ovulaciou???
Ano
@helenka098 urcite, zobrala si to viac ako rychlo, nejde o ovulaciu...🙂
Ak už je ovulácia, tak ani tabletka "po" nezaberie, ak ovulácia nenastala, tak tabletka akože zabrala (nebola potrebná) 😉 Tabletky "po" sú čistý podvod a biznis.
moja spoluziacka este na strednej vzala tabletku skoro hned po styku a otehotnela...cize 100% to nie je ale niekomu pomoct moze...pre istotu urob test v den ocakavajucej ms
Moja kamoska si vzala tiez tabletku po a otehotnela ale narodil sa jej postihnuty syn. Doteraz ma výčitky ze to moze byt z toho... Taky humus nikdy doniesla to vam povie kazdy lekar ze to je brutálny koktail😞
@momof3 no, asi si autorku moc nepotešila :( ale bohužiaľ, je to realita a verím tomu, že je to brutálny humus. Zobrala som ju len raz v živote a také stavy, aké som po nej mala, som v živote nezažila. Totálne točáky v hlave, normálne som myslela, že odpadnem... kŕče v bruchu atď. No zrejme "zabrala"... keď žena nemusí, nech taký humus ani neberie.
tak to ste ma nepotesili vobec dufam ze u mna zabrala ako mala
je tu niekto komu tabletka zabrala ?
Kamarátka si tiež dala tabletku po pred ovuláciou a dnes sa teší z 5mesačnej dcérky..
@nela6 mas s tou tabletkou skusenosti ze vravis ze zabrala ?
@linddi ja toto isté trpím už druhý týždeň ...hrozne bolesti brucha žalúdka aj podbruška a kríže ani nehovorím, zvýšená teplota 37,3 , triaška, točenie hlavy na zvracanie , bolesť prsníkov, biele vytoky no asi všetko čo sa dá som mala dnes prvy deň čo je ok. V sobotu má prísť mrska tak uvidíme či príde lebo žiadne spinenie som nemala po tabletke takže len čakám. Robila som si včasný test kt. Sa dá robiť 6 dní pred MS a bol negat tak uvidime
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Asi najviac ako mohla... Urob test prvy den ked to mas dostat