Pravdepodobnosť tehotenstva

1. jún 2022

Ahojte. Mám otázočku. Aká je pravdepodobnosť tehotenstva 2dnu pred menštruáciou? Veľká, nízka, žiadna?. A to šlo všetko ...tam. Ďakujem 😊

helus888
1. jún 2022

Nízka. Ale všetko záleží od cyklu a plodných dní ak vieš kedy máš plodné dní a nieje to 2 dní pred MS tak je tam šanca skoro žiadna

autor
1. jún 2022

@helus888 My sa ani nesnažíme,nesledujem ani plodné dni,nemeriam teploty atď. Sme spolu vyše 2 rokov a chcel si zo mňa urobiť srandu 😁. Ako zareagujem 🤭. Ale tak,či tak oboje je ok. Či sa zadarí a či nie. Dik.

beata_k
2. jún 2022

To potom bude "sranda" az sa zadari 😄

cubo2
2. jún 2022

Ok, tak toto je asi bezkonkurenčne najdebilnejši spôsob, ako si z ženy "urobiť srandu".. tak, že ju "napustím" bez jej vedomia 🤦‍♂️

autor
2. jún 2022

@cubo2 ty nerozumieš asi veci,že sa nebránime 😁😆

cubo2
2. jún 2022

Našťastie. Zrejme netušíš, čo je to sranda, lebo neviem, či by si to zrovna nazvala srandou, keby si tehotná nechcela byť..

malinoismum
2. jún 2022

Je evidentne, že sa nebranite- inak by ste aspoň jeden použili ochranu.
Dosť nevyzreti ste obaja, keď ty si myslíš že on len čakal ako zareaguješ.
Prepáč, nechcem sa ta dotknut,ale je to fakt.

tyaja5
2. jún 2022

no vies ako to je 🙂 zakazdym je nejaka pravdepodobnost 🙂 uz aj take pripady co som pocula ze fakt clovek neveri ze sa dalo otehotniet prave tak 🙂 myslim ale ze je to nizsia pravdepodobnost ale tak aj tak to za pokus stoji ak sa snazite 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre