ahojte...mam strasne velky problem...mam dve male deti a dufam sa nic nestalo...21.10.som rodila po porode som potom 2 krat len spinila..svoju prvu obvyklu mrchu som dostala 24.12. potom 14.1. a teraz 9.2. cize 21 dnovy cyklus a druhy 26 dnovy...myslim si ze ovulaciu som mala 21-22.2.no a problem je v tom ze sme mali sex 25 vecer chraneny ale praskol kondom a vsetko skoncilo vo mne...mohlo byt vajicko este schopne oplodnenia?citala som ze je schopne oplodnenia 12-24hod ale na jednej stranke pisali ze az 48hod...som uplne zufala....co si o tom myslite...
Spermie sú schopné prežiť v tele aj 2 dni...to znamena, že aj dva dni pred ovulaciou mozes otehotniet. Cely proces ovulacie moze trvat aj 4-5 dni.
za predpokladu ze si naozaj mala ovulaciu 21-22 tak ako pisala aj soldi, je pravdepodobnost prakticky nulova. Spravne si napisala ze vajicko je schopne oplodnenia 12, max. 24 hodin. Teraz je uz neskoro aj na tabletku po, takze to musis nechat na osud, verim ze to dobre dopadne!
no ja som tak otehotnela (ale ešte aj s tabletkou po) mala som dva dni po ovulke, praskol kondóm (dala si tabletku po) a otehotnela som... ale ja som pravdepodobne nepravdepodobny pripad
A kojis babo ????? Lebo aj aj som sa bala ze otehotnim a mala som aj sex a to dost pravidelne a casto z priatelom po poorode a to viac menej hned ako sa dalo , som este ani krami nemala .aj ked ja som ich dostala prvi krat asi az po 6 mesiacou. .... a ked som si pitala u doktora tabletky dal mi ich ale povedal ze sa bat moc nemusim lebo ak casto kojis a pravidelne tak kojenie je antikoncepcia sama o sebe .... skus sa na to opitat ginekologa . Ale mozno to je aj tvoj pripat . A mislim ze ak kojis tak ta tabletka nieje moc dobry napad alebo potom dlhsi cas nekoj
ak sa ti to stalo, bolo treba hned ist ku gyndovi, dal by ti tabletku....teraz uz je to asi fuk, uz treba len cakat na odpoved
ewa111222333 pochybujem, ze by Ti gynekolog povedal, ze je dojcenie antikoncepcia, nakolko to nie je pravdou...
@kristina39 o tyzden urob test a uvidis
Ženy ahojte som tu nová poraďte my mali sme s partnerom chránený pohlavný styk ale mu praskol kondóm menštruáciu som mala 4 apríla a mali sme sex 12 apríla mám nepravidelnú menštruáciu mohla som zostať v Tom?
@janulienka888 a test nič? Ved po tak dlhom čase ti už test ukáže. Je zbytočné to riešiť tu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristina39 ak si skutocne mala ovulaciu okolo 21.22. tak pravdepodobnost otehotnenia zo styku 25.2. je prakticky nulova. druha vec je, ci ta ovulacia bola skutocne vtedy, ked si myslis, ze bola. a to uz je velka otazka.
cize odpoved je: o tyzden si urob test a hned budes vediet na com si.
prajem nech to dopadne tak, ako si Ty sama zelas. vela stastia