Ahojte, v case mojich plodnych dni nam praskol kondom. Dnes mi mali dojst dni a nedosli. Tehotensky test mam negativny. Myslite, ze mozem byt tehotna? Dakujem
@motylicek07 ak si neuzila tabletku po, tak mozes byt tehotna. Skus sa otestovat neskor. Je vela zien, ktore otehotneli na prvy sup.
Inak, ja nikdy v takychto pripadoch nedokazem urcit, ci by sa dotycna osoba potesila, alebo nie. Pretoze ja by som ten risk nepodstupovala a jednoducho si tu tabletku kupila.
@solange7 mne to nenapadlo ta tbl, som hlupa. Dieta nemozem mat
@motylicek07 no tak drzim palce. Do buducna budes aspon vediet, ze je to dostupna posledna zachrana.
@solange7 dakujem zo srdca
Ak by ti praskol už folikul, tak by ani tabletka nepomohla 🤷🏻♀️
Dievcata dosli mi dnicky. Takze tehotna asi nebudem. Ci si spravit po dnickach test?
@motylicek07 načo ešte test....???
Skôr povinne naštudovať menštruačný cyklus ženy....
Skús poštudovať túto stránku, zameraj sa na fázy https://www.menstruacny-kalendar.sk/menstruacia...
Ahojte
Prosim vas dnes nam s priatelom praskol kondom pocas styku pred vyvrcholenim a hned ho vytiahol
Myslite ze by som mohla byt tehotna?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@motylicek07 na taku otazku ti nikto nezodpovie... to ukaze len test. Skus si ho spravit o 4-5 dni a budes vediet na com si