Dobrý večer, stalo sa nám s priateľom, že počas styku sa nám roztrhol kondóm, nevšimli sme si to, až na konci styku. Priateľ sa urobil, veď viete kde... Do začiatku menštruácie mám 9 dní. Ovuláciu som asi mala tak 23-24 deň v cykle, +- 6 pred stykom. Plodné dni momentálne nemám. Myslíte, že je veľká šanca na otehotnenie a, že by som mala užiť tabletku po? Fakt nechcem otehotnieť. Cyklus mam 28 dňový
@adrejka4591 Ak si si ista, zd si uz mala po ovulacii, tak sa nemusis bat. Bez vajicka neotehotnies
@danielina30 viem, ale čítala som také, že orgazmus dáva signál do mozgu na predčasnú ovuláciu alebo proste, že sa môže všeličo stať
Problem je to "asi mala" ...sanca je malicka, ale niekedy je priroda nevyspytatelna a cely cyklus rozhodeny... ja som otehotnela 27.den pravidelneho cyklu, manzel bol doma len ten vikend, este mu vravim, ze ma boli brucho na MS uz, nemusi davat pozor.....a pritom sa posunula ovulacia... chybicka, ktora ma dnes skoro 11 rokov 😅 Ked slo vsetko dnu a otehotniet by bola uplna "katastrofa", tak chod po tu tabletku radsej.
Ak si ovulaciu mala pred 6 dnami, sanca je presne nula.
@adrejka4591 mne to dako nie je jasne, kolky den cyklu bol sex? Ak si uz ovulaciu mala, nic sa nestane. Ale ci si si ista.
My mame po ovulacii sex naplno a nic sa nikdy z toho nestalo. Lebo uz proste vtedy nie je co oplodnit.
Lenze ja si robim ovu testy a meriam bazalnu teplotu.
Ja by som si na tvojom mieste dala tabletku po aby som bola kludnejsia.
@adrejka4591 tie čísla nevychadzaju a nesedia... kolky den cyklu si? Spoliehat sa na apku je velká blbost. Ja by som si radsej dala tabletku po. A zvážila iny sposob ochrany.
Príroda sa neriadi výpočtami. Ak to riskneš, tak si berieš tým rizikom aj šancu, že sa mohlo aj zadariť. Ak chceš mať istotu, tak si kúp tabletku. To je celé.
@adrejka4591 ked nechces otehotniet,tak necakaj a daj si tabletku po.
@adrejka4591 ak chces tabletku po, ma ju význam užiť len do 48h od styku... Tak zbytočne dlho nevahaj
Milujem take to : podla apky 😃
Uz necakaj a chod si kupit tabletku,vazne
@adrejka4591 ano mozes mat aj orgazmom vyvolanu ovulku, kamoska tak otehotnela na prvu supu s novym priatelom po mesiaci vztahu a uz maju deti dve a su manzelia 😃
Dalsia kamoska si ide silou mocou nejaku prirodzenu metodu a uz ma 5 deti ( nie, nie je jednoduchsia, je lekarka, ale proste telo asi nefunguje podla tabuliek).
@adrejka4591 ovulacia uz davno prebehla takze by soms a nebala my po ovulacii na trti den spolu spime nechranene a niesom tehotna
@adrejka4591 radšej užiť tabletku, ako potom ísť na potrat. Ja by som neváhala. Čím skôr užiješ, tým vyssia šanca ze tehotná nebudeš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adrejka4591 prečo si si nešla dať predpísať tabletku keď nechceš otehotnieť?