Ahojte, včera večer sa nám s manželom stala nehoda, praskol kondom 😖 možno pár kvapiek išlo dnu, ostatné už vonku. Mám pravidelnú MS 27-28dňovú. Dlhý, ťahavý hlien ako vaječné bielko som mala asi 12-14DC...takže to by mali byť plodné dni..mám to takto pravidelne...... dnes som ale 23DC...som ešte v "ohrození" aj ked by som už mala mať neplodné dni? 😔
Nie,uz mas po plodnych dnoch takze sa nemusis bat. Jedine,ze by sa ti posunula ovulacia,ale to nezistis ked nemeries BT ani nerobis ovulacne testy. Takze treba len pockat ci pride ms v termine.
@olivieraa ahoj nikdy sa nespoliehaj na plodne neplodne dni lebo mozes aj tak otehotniet . Mozes otehotniet hned na prvy krat ako sa to stalo mne a mojmu manzelovi a to som mala mat neplodne dni . Uvidis sama ked ti bude ms meskat kup si test alebo 72 hodinovu tabletku ak uz neubehlo tolko hodin
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ešte chcem dodať že práve dnes mi začal PMS - začinajú ma bolieť prsia a včera som bola riadne podráždená