Prasknutý kondóm počas neplodných dní

olivieraa
20. feb 2015

Ahojte, včera večer sa nám s manželom stala nehoda, praskol kondom 😖 možno pár kvapiek išlo dnu, ostatné už vonku. Mám pravidelnú MS 27-28dňovú. Dlhý, ťahavý hlien ako vaječné bielko som mala asi 12-14DC...takže to by mali byť plodné dni..mám to takto pravidelne...... dnes som ale 23DC...som ešte v "ohrození" aj ked by som už mala mať neplodné dni? 😔

olivieraa
autor
20. feb 2015

ešte chcem dodať že práve dnes mi začal PMS - začinajú ma bolieť prsia a včera som bola riadne podráždená

nigguska
20. feb 2015

Nie,uz mas po plodnych dnoch takze sa nemusis bat. Jedine,ze by sa ti posunula ovulacia,ale to nezistis ked nemeries BT ani nerobis ovulacne testy. Takze treba len pockat ci pride ms v termine.

olivieraa
autor
20. feb 2015

@nigguska ovulácia sa môže posunúť aj ked hlien bol ten cca 13DC? nemusí to presne znamenať že hlien=ovulácia?

nigguska
20. feb 2015

@olivieraa je to zvyčajne tak že vtedy kedy je hlien je ovulka. Ale aj vynimky sa najdu. Hlavne netreba stresovst 🙂

nikola599
20. feb 2015

@olivieraa ahoj nikdy sa nespoliehaj na plodne neplodne dni lebo mozes aj tak otehotniet . Mozes otehotniet hned na prvy krat ako sa to stalo mne a mojmu manzelovi a to som mala mat neplodne dni . Uvidis sama ked ti bude ms meskat kup si test alebo 72 hodinovu tabletku ak uz neubehlo tolko hodin

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre