Ahojte baby, včera nám s priatelom praskol kondóm, v ktorom bol aký taký sekrét po priškrtení (aby sa neurobil tak rýchlo)... zasunul znova a kondom urobil puk. Akože nič na vytečenie tam nebolo a o 5dní mám dostať menzes, tak neviem, či mám siahať po Escapelle (ešte som to nikdy nebrala).... vysadila som HAK pred 2m kvôli vážnym zdrav. problémom, pre ktoré by som teraz nemala byť tehotná kým sa to nevyrieši (nie je to fakt sranda)... preto sa pýtam prosím čo by ste urobili na mojom mieste?
Hlien mám krémový a ovulačný test bol negatívny.
Nemáme už 15 ale zdravie je v momentálne krehkom stave... ďakujem.
@slnko93 čo keby si skúsila zavolať na gynekologickú pohotovosť? Lebo ak HAK si vysadila kvôli zdraviu tak tá tabletka po má takú hormonálnu nálož, že až. Lekár by Ti určite pomohol lepšie sa rozhodnúť a zvážiť či je potrebné niečo riešiť a ak tak čo je väčšie riziko, či tehotenstvo alebo dávka hormónov v tabletke.
neviem sa nikde dovolať, ale ovulačný mám aj dnes negatívny ... vo štvrtok má prísť menzes tak ja už som jeleň. 🦌🦌
Ta tabletka po je riadny humus. Mala som ju asi 2x ale poviem ti mala som rozhodeny cyklus asi 3 mesiace.
Ak v tom nebolo semeno,tak tehotna nemas byt z coho,hlavne ak cakas uz MS a ani ovulak nemas pozitivny. Zbytocny zasah ta tabletka. Keby ti plny praskol,potom by bol dovod na obavy.
@janage nám sa to stalo a máme z toho syna, ešte sme sa smiali po tom, že ak teraz otehotniem, aj keď sme si davali, pozor tak to bude sranda 😅 a bola, lenže nám sa to stalo presne na plodné dni 🤷🏽♀️
Pri 28 dnovom cykluse by som nestresovala. Urcite by som si nedavala tbl po, to je iba bomba hormomov..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zalezi, aky dlhy mas cyklus, ci je pravidelny a kolko mas rokov.