Prasknutý kondóm

slnko93
27. mar 2021

Ahojte baby, včera nám s priatelom praskol kondóm, v ktorom bol aký taký sekrét po priškrtení (aby sa neurobil tak rýchlo)... zasunul znova a kondom urobil puk. Akože nič na vytečenie tam nebolo a o 5dní mám dostať menzes, tak neviem, či mám siahať po Escapelle (ešte som to nikdy nebrala).... vysadila som HAK pred 2m kvôli vážnym zdrav. problémom, pre ktoré by som teraz nemala byť tehotná kým sa to nevyrieši (nie je to fakt sranda)... preto sa pýtam prosím čo by ste urobili na mojom mieste?
Hlien mám krémový a ovulačný test bol negatívny.
Nemáme už 15 ale zdravie je v momentálne krehkom stave... ďakujem.

desore
27. mar 2021

Zalezi, aky dlhy mas cyklus, ci je pravidelny a kolko mas rokov.

slnko93
autor
27. mar 2021

@desore 28dní ale po vysadení HAK čakam len druhý teraz vo štvrtok
a budem mat 28 tento rok

janage
27. mar 2021

@slnko93 čo keby si skúsila zavolať na gynekologickú pohotovosť? Lebo ak HAK si vysadila kvôli zdraviu tak tá tabletka po má takú hormonálnu nálož, že až. Lekár by Ti určite pomohol lepšie sa rozhodnúť a zvážiť či je potrebné niečo riešiť a ak tak čo je väčšie riziko, či tehotenstvo alebo dávka hormónov v tabletke.

janage
27. mar 2021

@slnko93 za mňa osobne riziko otehotnenia malé takmer nulové

slnko93
autor
27. mar 2021

@janage tiež uvažujem presne týmto smerom, necítim to tak, že by som mala byť... a tá tabletka je dosť šleha... neviete kolko sa to potom vyplavuje vlastne?dakujem za reakciu

janage
27. mar 2021

@slnko93 neviem, ale gynekologické pohotovosti fungujú volaj tam ak chceš odbornú odpoveď

slnko93
autor
27. mar 2021

@janage áno idem skúsiť, cítim sa fakt ako v puberte ah jaj...

janage
27. mar 2021

@slnko93 ja som si nikdy nevedela predstaviť ako môže niekomu sa stať nehoda s kondómom, až kým sa po 10 rokoch nestalo😁

slnko93
autor
27. mar 2021

@janage veď ja som neverila, že praskol.... akože sexujem už pekne dlho a predtým som ani nebrala HAK a takýto zázrak sa mi nestal :D len rada by som fakt doriešila najprv podstatné zdravotné veci a potom nech si praská :D

slnko93
autor
27. mar 2021

neviem sa nikde dovolať, ale ovulačný mám aj dnes negatívny ... vo štvrtok má prísť menzes tak ja už som jeleň. 🦌🦌

janka_23
27. mar 2021

Ta tabletka po je riadny humus. Mala som ju asi 2x ale poviem ti mala som rozhodeny cyklus asi 3 mesiace.

slnko93
autor
27. mar 2021

@janka_23 už som si ju dala, lebo tie moje problémy sú momentálne nezlúčiteľné s tehotenstvom a to neviem ako by si ešte aj psychicky znášala... už sme sa poučili "na stare kolena"

janka_23
27. mar 2021

@slnko93 tak snáď bude všetko v poriadku. Držím palce

iwesska
27. mar 2021

Ak v tom nebolo semeno,tak tehotna nemas byt z coho,hlavne ak cakas uz MS a ani ovulak nemas pozitivny. Zbytocny zasah ta tabletka. Keby ti plny praskol,potom by bol dovod na obavy.

mamickalisticka
28. mar 2021

@janage nám sa to stalo a máme z toho syna, ešte sme sa smiali po tom, že ak teraz otehotniem, aj keď sme si davali, pozor tak to bude sranda 😅 a bola, lenže nám sa to stalo presne na plodné dni 🤷🏽‍♀️

desore
28. mar 2021

Pri 28 dnovom cykluse by som nestresovala. Urcite by som si nedavala tbl po, to je iba bomba hormomov..

slnko93
autor
12. apr 2021

@desore Ahoj, no nakoniec mi nič nerozhádzalo nemala som z toho žiadne nežiadúce učinky menzes bol štandardný... našťastie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre