Prasknutý kondóm

tinovamartina
10. nov 2015

Ahojte prosim je to surne!!!!!!! mali sme s partnerom pohlavny styk avsak nam praskol prezervativ, neurobil sa vobec, poslednykrat ejakuloval vcera cize po poslednej ejakulacii sa niekolkokrat umyl a aj vymocil a co som citala tak kvapky lasky neobsahuju spermie vtedy, ak sa po poslednej ejakulacii a pred stykom vymoci - tak odstrani zvysky z poslednej ejakulacie. Prosim pomoc:( plodne dni by som mat nemala :(

simsalabim
10. nov 2015

V pripade, ze tehotenstvo absolutne neakceptujes, by som ja osobne volila Escapelle....pravdepodobnost otehotnenia je podla tvojho popisu vsak nizka.

stardust
10. nov 2015

@tinovamartina Richtung lekaren, pytaj si nudzovu antikoncepcnu tabletku 😉

pupavka123
10. nov 2015

@tinovamartina Dufam,ze sa dobre bavis-bavite 😀 😀

tinovamartina
autor
10. nov 2015

@pupavka123 ja dufam, ze sa bavis na niekom kto ma teraz stresy..

tinovamartina
autor
10. nov 2015

@pupavka123 pretoze mne do smiechu nie je..

stardust
10. nov 2015

@tinovamartina uz si bola v lekarni?

tinovamartina
autor
10. nov 2015

@stardust nie nebola hladala som prispevky od lekarov, ktori v takychto pripadoch hovoria, ze ejakulat by musel skoncit priamo v posve. A ze tabletka je zbytocna a rozhadze cele telo. Ale tak ja mam par dni (9) pred Ms, cize snad sa nic nestalo.

stardust
10. nov 2015

@tinovamartina Jedna tabletka za uhorsky rok telo nerozhadze. Uz viac ludi sa na takychto uvahach popalilo, ale je to tvoje rozhodnutie.

tilka82
10. nov 2015

@tinovamartina ahoj,pises,ze sa neurobil,tak hlavne klud a nestresuj,bez spermii urcite nemozes byt tehotna

jana_eyre
10. nov 2015

my sme s partnerom sexovali bez kondomu 6 rokov a ziadne kvapky lasky ma neoplodnili.. otehotnela som az ked sme sa prvy krat snazili a druhy krat sice neplanovane, ale to bolo tym, ze tam neboli iba "kvapky lasky" /inak neznasam to slovne spojenie 😅 /

nestresuj, hoci viem, ze sa to lahko hovori - lebo aj taky stres som uz zazila, ked som deti este neplanovala.. a stresovala som zbytocne 😉

tinovamartina
autor
10. nov 2015

@tilka82
@jana_eyre
Dakujem vam moc, zlate ste :(

ukulela
10. nov 2015

@tinovamartina ja by som sa istila tabletkou.za 20 rokov som ju musela takto vziat dva krat a zijem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre