Ahojte baby ,pred 2 tyzdnami mi praskla cysta uz je vsetko v poriadku ale meskala mi ms 2 dni myslela som ze kvoli tomu ale mala som ju slabu a len 2 dni a spravila som si dnes test a je tam slaba ciarka este je trosku nejake spinenie ale asi sa este len uhniezduje vajicko,asi som mala posunutu ovulaciu.
Prikladam fotku ci to tam vidite aj vy a ci mate podobne skusenosti?
Ten test je ale uplne negativny, kde vidis ciarku?
@monci234 ja vidím tiež 🙏podľa mňa treba čakať o 2 dní zopakuj... Ale neviem či tieto testy neduchuju...
@anjelicek26 je tu zla kvality fotky ale ja tam slabucka ciarka
Cysty sposobuju hcg az do vysky 15... tam sa tiez buduje tkanivo, ako u moly a embryo tam nie je... ale nevidim dovod davat testy do negativou, keby ti dva tyzdne meska menstruacia a si tehotna, tak to svieti ako dialnica.. Ale tak kiez by to bolo inak ♥
@anjelicek26 cystu som mala prasknutu 8.3 cize pochybujem zeby to este ukazovalo a ja mam posunutu ovulaciu cize by to vychadzalo 16.3 ze sa to splodilo a aj by to vychadzalo ze sa to uhniezduje teraz
@monci234 sprav si digitalny ,ked uz dlhsie meska,ten ti ukaze ,ci je tam tehotenstvo najpresnejsie
Ak by sa to "splodilo" 16.3. tak asi tazko mas pozitivny test o 6dni. Podla mna na tomto teste ziadna ciarka druha nie je. Vyckaj casu a budes mudrejsia aj bez skumania testov cez xy filtrov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci234