Prasknutie cysty a slabá čiarka na teste

monci234
23. mar 2022

Ahojte baby ,pred 2 tyzdnami mi praskla cysta uz je vsetko v poriadku ale meskala mi ms 2 dni myslela som ze kvoli tomu ale mala som ju slabu a len 2 dni a spravila som si dnes test a je tam slaba ciarka este je trosku nejake spinenie ale asi sa este len uhniezduje vajicko,asi som mala posunutu ovulaciu.
Prikladam fotku ci to tam vidite aj vy a ci mate podobne skusenosti?

monci234
autor
23. mar 2022
anjelicek26
23. mar 2022

Ten test je ale uplne negativny, kde vidis ciarku?

88matulka88
23. mar 2022

@monci234 ja vidím tiež 🙏podľa mňa treba čakať o 2 dní zopakuj... Ale neviem či tieto testy neduchuju...

monci234
autor
23. mar 2022

@anjelicek26 je tu zla kvality fotky ale ja tam slabucka ciarka

monci234
autor
23. mar 2022
anjelicek26
23. mar 2022

Cysty sposobuju hcg az do vysky 15... tam sa tiez buduje tkanivo, ako u moly a embryo tam nie je... ale nevidim dovod davat testy do negativou, keby ti dva tyzdne meska menstruacia a si tehotna, tak to svieti ako dialnica.. Ale tak kiez by to bolo inak ♥

monci234
autor
23. mar 2022

@anjelicek26 cystu som mala prasknutu 8.3 cize pochybujem zeby to este ukazovalo a ja mam posunutu ovulaciu cize by to vychadzalo 16.3 ze sa to splodilo a aj by to vychadzalo ze sa to uhniezduje teraz

domka222
23. mar 2022

@monci234 tak načo sa teda pýtaš, keď tvrdíš svoje. Pochybuješ, že by za to mohla cysta, vieš, že ovulácia bola posunutá, vieš kedy sa TO splodilo a že sa uhniezďuje

leuska1991
23. mar 2022

@monci234 sprav si digitalny ,ked uz dlhsie meska,ten ti ukaze ,ci je tam tehotenstvo najpresnejsie

simca06022011
23. mar 2022

Ak by sa to "splodilo" 16.3. tak asi tazko mas pozitivny test o 6dni. Podla mna na tomto teste ziadna ciarka druha nie je. Vyckaj casu a budes mudrejsia aj bez skumania testov cez xy filtrov.

reasonka
23. mar 2022

@monci234 nechcem ti brať nádej ,ale tieto nové testy robia také čiarky snáď každej druhej čo tu sme a hlavne keď sa ešte len teraz uhniezduje tak nemôžeš mať ešte pozitívny test ani len ducha ,ešte je príliš skoro 🙂v dobrom to myslím ,najskôr o týždeň si skús spraviť test 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre