Pozrite si test v mojom fotoblogu. Čo to môže znamenať?

boobaa
2. júl 2013

Baby som 9 dc a znova som zacala krvacat. Zajtra idem ku gynde ale kazala mi spravit este dnes tehu a aj ovu test. Tehu mi vysiel pozitivny. Ale nechapem preco. Lebo.som mala riadnu mrchu aj s vyplavenim vystielky, potom 2 dni spinenie a dnes opat ruzovocervene krvacanie. Po tom co som dnes rano mala krc - pichanie v konecniku a vo vajecnikoch. Od vtedy mierno krvacam. :( sa.bojim aby to nebola nejaka choroba ktora sposobuje zvysenie hcg ☹

kiki68
2. júl 2013

ale neboj, kamoska bola tehotna az 4 mesiace a mala normal menzes a este aky silny...babo ma zdrave ako repa 🙂
Ja som mala taketo pichanie vtedy,ked sa mi zahniezdovalo vajicko. Takze nedadzat flintu do zita,ked mas byt teda z coho tehotna. Inak to pichanie v konecniku a vajecnikoch som mala pri prvom menzese po kyrete,ak to mozem nazvat menzes...tak asi sa mne tam dava dokopy vystelka,lebo na USG mi nic zle nenasli. Drzim velmi palce 😉

cuculik1
2. júl 2013

Su tri moznosti. Prva je ze si stale tehotna, aj napriek menstruacii....neviem vsak aky test si si robila, 9 d noveho cyklu by som cakala , ze je silnejsi. Druha moznost a podla mna najpravdepodobnejsia - bola si tehotna... hcg sa vyplavuje pomaly, sama som to zazila , ze este po prebehnutej ms bol test slabulinko pozitivny. No a tretia moznost najmenej pravdepodobna je , ze sa jedna o nejake ochorenie. Tych co spodobuju narast hcg v tele zeny je vsak naozaj len malinko, toho by som sa nebala. Pravdepodobne si sa pri ms nedocistila uplne a preto to opakovane krvacanie. Drz sa.

samantha223
2. júl 2013

ja som krvacala vzdy (3X) ked som bola tehotna. a mam krasne 3 deti

mimka11111
3. júl 2013

v januári som mala velmi zvláštny syklus..nakolko sa snažíme o miminko, urobila som si koncom cyklu TT /mala som aj príznaky a meškala mms/, test vyšiel pozitívny,.aj ked slabúčko...ešte v ten deň som dostala normálnu mms a trvala u mňa, klasických 7 dní...po jej skončení, resp. neskončení, som aj nadalej špinila... TT ukazoval stále pozitivitu a aj sa mi zdalo, že zo dňa nna deň silnel / nakoniec čiarka slabla, až úplne zmizla ☹ / ...špinenie neprestávalo, vyšetrenie u lekárky negatívne...ani cysta, ani tehotenstvo, predpísala mi duphaston, od ktorého som mala prestať krvácať....to sa samozrejme nestalo...pretože moja už exmúdra doktorka našla / asi len podla svojho aktuálneho cítenia / príčinu - hormonálna porucha 😠 , všetky moje problémy doteraz boli spôsobené len a len hormonálnou poruchou, ona sa ale ani len neunúvala urobiť mi nejaké iné vyšetrenia, okrem uzv...ani len hormonálny profil mi nebola ochotná urobiť....celý ten cyklus som "prešpinila", t.j. cca 30 dní, potom som zase dostala normálnu mms a po jej skončení bolo všetko v poriadku......doteraz neviem, či som mala naozaj len hormonálnu poruchu,alebo to bolo moje vytúžené miminko, ktoré odo mňa velmi rýchlo odišlo ☹ doktorku som v tom momente zmenila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre